• 15 Νοεμβρίου, 2023

Ιστοσελίδα για τα αδέσποτα σκυλιά από τον Δήμο Βόλου

Ιστοσελίδα για τα αδέσποτα σκυλιά από τον Δήμο Βόλου

Ξεκινάει η λειτουργία της αποκλειστικής ιστοσελίδας του Δήμου Βόλου για τα αδέσποτα του Δήμου, adoptme.gr, όπου θα αναρτώνται τακτικά πληροφορίες από το δημοτικό καταφύγιο καθώς και δράσεις που θα οργανώνονται. Αυτή η ιστοσελίδα αλλά και η σελίδα στο Facebook, Αδέσποτα Δήμου Βόλου δημιουργήθηκαν για όποιον είναι έτοιμος να μεγαλώσει την οικογένεια του υιοθετώντας ένα τετράποδο μέλος, έναν ανιδιοτελή και πιστό σύντροφο.

Ο σκοπός του νέου αυτού site είναι να ξεκινήσει μία νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης, για την καταπολέμηση της εγκατάλειψης σκύλων, τη διαχείριση των ήδη αδέσποτων σκύλων καθώς και την αύξηση των υιοθεσιών, σε μια προσπάθεια για τον έλεγχο του πληθυσμού αδέσποτων σκύλων στην περιοχή μας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: «Ο εθελοντισμός στην πόλη μας έχει βοηθήσει εκατοντάδες ζώα να μπουν στο πρόγραμμα κτηνιατρικής περίθαλψης του Δήμου μας, να σιτίζονται τακτικά ενώ χάρη στη συμβολή εθελοντικών ομάδων δεκάδες αδέσποτα ζώα έχουν βρει το παντοτινό τους σπίτι. Είναι γνωστό πώς όπου υπάρχει συνεργασία, υπάρχουν και αποτελέσματα.

Με την καινούργια ιστοσελίδα εγκαινιάζουμε και το Μητρώο Εθελοντών. Είναι η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια στο Δήμο μας να καταγραφούν όλοι οι εθελοντές σε κάθε γειτονιά που αδιάκοπα φροντίζουν αδέσποτα ζώα και να προσελκύσουμε και νέους. Στο adoptme.gr θα βρείτε το ΜΗΤΡΩΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, μία φόρμα που σας περιμένει να την συμπληρώσετε συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επίλυση του μεγάλου προβλήματος, των αδέσποτων ζώων.

ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Στο Δήμο Βόλου οφείλουμε όλοι να κατανοούμε το αληθινό νόημα της φιλοζωίας. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ, ΥΙΟΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΖΩΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΩ. Όλοι μαζί φροντίζουμε και νοιαζόμαστε για τα αδέσποτα ανυπεράσπιστα ζώα, τα προστατεύουμε και δείχνουμε εμπράκτως τον πολιτισμό αλλά και την ανθρωπιά μας».


Σχετικά Άρθρα

Δήμος Βόλου: “Τα τσιπουράδικα” για την προώθηση της τοπικής γαστρονομικής ταυτότητας

Δήμος Βόλου: “Τα τσιπουράδικα” για την προώθηση της τοπικής γαστρονομικής ταυτότητας

Ένα νέο θεματικό έντυπο γαστρονομίας με τίτλο «Τα τσιπουράδικα του Βόλου» δημιούργησε ο Δήμος Βόλου με στόχο την προβολή…
Ο Δήμος Βόλου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023

Ο Δήμος Βόλου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023

Ο Δήμος Βόλου έδωσε δυναμικά το παρόν στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ‘Philoxenia 2023’ στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε…
Πώς οι νέες διατάξεις διακυβέρνησης των ΟΤΑ επηρεάζουν τον Αλμυρό – Τί ισχύει για Σφαγεία, ΚΔΑΠ και σχολικές επιτροπές

Πώς οι νέες διατάξεις διακυβέρνησης των ΟΤΑ επηρεάζουν τον Αλμυρό – Τί ισχύει για Σφαγεία, ΚΔΑΠ…

Η νέα Δημοτική Αρχή του Αλμυρού, από τον Ιανουάριο του 2024 θα πρέπει να εργαστεί βάσει…