• 4 Νοεμβρίου, 2023

H παλιά φρουρά του Πρωτεσίλαου πάει από νίκη σε νίκη!

H παλιά φρουρά του Πρωτεσίλαου πάει από νίκη σε νίκη!

Η παλιά φρουρά του Πρωτεσιλάου είναι εδώ και με το νέο τρίποντο στη σημερινή αναμέτρηση, έφερε τον σύλλογο του Πτελεού στη 2η θέση! Εύκολη επικράτηση απέναντι στα πιτσιρίκια της Αγίας Άννας με σκορ 4-0. Ο Σιαμανίκος το 1-0 στο 23’ με κεφαλιά, ο Βαγγέλης Κωστόπουλος βρήκε δίχτυα στο 32’ και στο 65’ με κεφαλιά και σουτ αντιστοίχως και ο Λορέντζο Κούκα διαμόρφωσε το  τελικό σκορ δύο λεπτά πριν τη λήξη με πλασέ.

Οι Φτελιανοί είχαν δοκάρι στο α’ ημίχρονο με τον Θοδωρή Κόρκο και στο β’ με τον Παπαδόπουλο. Σημειώνουμε ότι η ομάδα των Νέων Αγίας Άννας, με προπονητή τον Λεωνίδα Καραλή,  απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2005 έως το 2008 εκτός από έναν που είναι 26 ετών. Την επόμενη εβδομάδα ο Πρωτεσίλαος πάει να παίξει στον Πλάτανο με τους Μυρμηδόνες που μέχρι τώρα έχουν τον ίδιο απολογισμό, δύο νίκες-μία ισοπαλία.

Στη φωτογραφία η αρχική ενδεκάδα του Πρωτεσίλαου στον αγώνα της 4ης Νοεμβρίου 2023.

Πρωτεσίλαος: Μάνος, Γ. Παπακωνσταντίνου, Σιαμανίκος (88’ Ν. Κόρκος), Λεϊμονής, Ιγγλέζος, Κ. Κόρκος, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Κωστόπουλος (82’ Κωνσταντίνου), Θ. Κόρκος (72’ Κούκα), Παναγιώτου (72’ Κουτσοκέρας), Παπαδόπουλος (88’ Χριστοδούλου).
Νέοι Αγίας Άννας: Δαμασιώτης, Καραλής (46’ Μπασδάνης), Ζηργάνος, Ναλμπάντης, Κούδας, Ζάχαρης (70’ Κουρτέσης), Μ. Δράκος, Σπ. Δράκος (46’ Καράπαπας), Δαρής (46’ Ίσι Κόπο), Ντρόγκα, Πλιακοστάθης (70’ Λέο Κόπο).


Σχετικά Άρθρα

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε με 4-0 τον Άνθιμο Γαζή και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής! Η…
Πέντε γκολ ο Νταβλαμάνος στο ματς Νέοι Αγ. Άννας-Αχιλλέας

Πέντε γκολ ο Νταβλαμάνος στο ματς Νέοι Αγ. Άννας-Αχιλλέας

Οι Νέοι Αγίας Άννας κέρδισαν 6-2 τον Αχιλλέα με τον Θανάση Νταβλαμάνο (φωτό) να σημειώνει πέντε…
Ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου για τον αγώνα στη Σκόπελο

Ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου για τον αγώνα στη Σκόπελο

Για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα στη Σκόπελο το πρωί της Κυριακής και τη διαιτησία, ο…