• 4 Νοεμβρίου, 2023

Ένα και να καίει… Η Δήμητρα πρώτη στη Β’ Τοπική

Ένα και να καίει… Η Δήμητρα πρώτη στη Β’ Τοπική

Με τέρμα του Μπιρμπίλη ένα τέταρτο πριν τη λήξη, η Δήμητρα έκανε το «τρία στα τρία» και έχει τεθεί επικεφαλής της βαθμολογίας στη Β’ Κατηγορία! Όλες οι νίκες για τους “πράσινους” έχουν σημειωθεί με ένα γκολ διαφορά και μάλιστα οι δύο εντός έδρας με το ίδιο σκορ.

Στο πρώτο μέρος, ο δυνατός αέρας ήταν υπέρ των παικτών του Διαγόρα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι από το Στεφανοβίκειο δεν είχαν κάποια σημαντική ευκαιρία. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 35’ σε μια εντυπωσιακή φάση διαρκείας: ο Νικογιάννης στο δεύτερο δοκάρι είχε βολέ που απέκρουσε ο Ξανθάς, η μπάλα στρώθηκε στον Δήμα που έπιασε μονοκόμματο σουτ που κόντραρε σε αμυντικό, στη συνέχεια σούταρε δυνατά με ανάποδο φάλτσο ο Τετριμίδας και αυτό που θα ήταν ένα εντυπωσιακό τέρμα, το απέτρεψε ο γκολκίπερ του Διαγόρα με θεαματική επέμβαση! Λίγο αργότερα, από καλή θέση ο Π. Ρούσας δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση όπως θα ήθελε.

Στην επανάληψη, η Δήμητρα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Δήμα στο 65’ και φθάσαμε στο 75’ όταν έγινε το 1-0: ο Νικηφοράκης εκτέλεσε πλάγιο άουτ με πολλή δύναμη, την μπάλα διεκδίκησαν αρκετοί παίκτες και όταν έπεσε στη μικρή περιοχή, επωφελήθηκε ο Μπιρμπίλης στέλνοντάς την στα δίχτυα.

Δήμητρα: Χαλάτσης, Γκαρνίδης, Γκρέμι, Πλαβός, Σταντσούρης, Κούργιας (70’ Θ. Μόσχος), Τετριμίδας (85’ Παπαγεωργίου), Μπιρμπίλης, Π. Ρούσας (60’ Νικηφοράκης), Νικογιάννης (85’ Ηλ. Μόσχος), Δήμας (85’ Τιμπλαλέξης).
Διαγόρας: Ξανθάς, Δήμου, Σιαμέτης (84’ Σεσκλιώτης), Σουλακούδης (75’ Ψάρας), Σάκκος, Σπ. Καραπλιάγκος, Τζέκα, Γιαννιός, Μπαλούλης (68’ Αγκαλίου), Σαββίδης, Χριστοδούλου (84’ Γιαννούχος).


Σχετικά Άρθρα

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…
Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Δύσκολο παιχνίδι σήμερα το μεσημέρι για την Δήμητρα στο στάδιο της Σκοπέλου, όμως οι παίκτες του…
Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Η Δήμητρα επικράτησε 4-1 του Αχιλλέα στο γήπεδο της Σούρπης όπου εξέτισε σήμερα τη μία αγωνιστική…