• 3 Νοεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 3-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 3-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Μεσανατολικό: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την πόλη της Γάζας

«Βρισκόμαστε στις πύλες της πόλης της Γάζας». Με αυτά τα λόγια ο Ισραηλινός υποστράτηγος Ιτζίκ Κοέν περιέγραφε χθες την εικόνα των επιχειρήσεων στην παλαιστινιακή Λωρίδα, καθώς τα στρατεύματά του προωθούνταν, αργά αλλά σταθερά, από τρεις κατευθύνσεις, σφίγγοντας τον κλοιό γύρω από την πόλη: από βορειοανατολικά, έχοντας περάσει (και σε ένα βαθμό ισοπεδώσει) την παλαιστινιακή κωμόπολη Μπέιτ Χανούν, από βορειοδυτικά, κινούμενα κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, και από νότια, κατά μήκος της κεντρικής οδού Σαλαντίν, που διασχίζει ολόκληρη τη Λωρίδα συνδέοντας το νότιο με το βόρειο τμήμα της.

Πώς η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή απειλεί την εύθραυστη παγκόσμια οικονομία

Οι ανησυχίες για εξάπλωση της βίας στη Μέση Ανατολή από τη Γάζα ρίχνουν βαριά σκιά πάνω από την παγκόσμια οικονομία, απειλώντας τον περιορισμό της ανάπτυξης και ανατροφοδοτώντας τον καλπασμό των τιμών σε καύσιμα και τρόφιμα.

Βούλα: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε 67χρονος εφοπλιστής

Νεκρός από πυροβολισμό μέσα στο σπίτι του στη Βούλα και συγκεκριμένα στο υπόγειο της μονοκατοικίας του βρέθηκε 67χρονος ελληνοσύριος εφοπλιστής.

Πεκίνο: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον κινέζο πρωθυπουργό

Με τον κινέζο πρωθυπουργό, Λι Τσιανγκ, συναντάται αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται από χθες Πέμπτη (02/11) στο Πεκίνο.

Κακοκαιρία «Π»: Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από σήμερα – Πότε και πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Στο έλεος της κακοκαιρίας «Κιαράν» βρίσκεται όλη η Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα από το πρώτο πέρασμα της κακοκαιρίας «Π» σημειώθηκαν χθες βροχές και σποραδικές καταιγίδες με τοπικά έντονα φαινόμενα που δημιούργησαν προβλήματα σε περιοχές της Αχαΐας.

Ρευματοκλοπές: Λουκέτα, πρόστιμα και αφαίρεση άδειας για τους παραβάτες

Αυστηροποιούνται οι κυρώσεις για όσους εντοπίζονται να παρεμβαίνουν στους μετρητές του ηλεκτρικού ρεύματος, στο σπίτι ή την επιχείρησή τους.

Εφοδιάζονται με αντίμετρα τορπιλών τα ελληνικά υποβρύχια – Πώς λειτουργούν

Το Πολεμικό Ναυτικό συνεχίζει να εξοπλίζεται και να ενισχύει τις ικανότητες των υποβρυχίων του Στόλου προχωρώντας σε προμήθειες ζωτικής σημασίας.

Οι «κόφτες» για το νέο επίδομα θέρμανσης στο ρεύμα: Οι «τυχεροί» που θα κερδίσουν έως 480 ευρώ και οι τρεις δόσεις

Με δεδομένο ότι στην Ελλάδα 1 στους 2 χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ρεύμα για τη θέρμανσή του, η κυβέρνηση θεσμοθετεί για πρώτη φορά έκτακτη επιδότηση ύψους 120 εκατ. ευρώ και για αυτούς τους καταναλωτές: Πώς θα διανεμηθεί το νέο επίδομα θέρμανης, οι δικαιούχοι

«Πυρετός των σπασμένων οστών»: Ποια είναι η επόμενη υγειονομική απειλή που προκαλεί το κουνούπι τίγρης

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο Δάγκειος πυρετός θα έχει γίνει μείζων απειλή για τη νότια Ευρώπη μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας.

Εθνική και αγροτική σύνταξη, συντάξεις χηρείας και ανασφάλιστων υπερήλικων – Οι συνταξιούχοι που θα δούνε αύξηση

Αυξημένες συντάξεις θα λάβουν τέλος Ιανουαρίου 2024 και οι συνταξιούχοι ειδικών κατηγοριών που λαμβάνουν αναπηρικές, αγροτικές, συντάξεις ανασφάλιστων υπερηλίκων και συντάξεις χηρείας μετά την αύξηση των συντάξεων που ανακοινώθηκε ότι θα είναι 3,1% για το 2024. Έτσι θα αναπροσαρμοστούν όλες οι συντάξεις ανάλογα.

Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Καρπάθου

Σεισμική δόνηση εντάσεως 4 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις έξι σήμερα το πρωί  στον θαλάσσιο χώρο νοτιοανατολικά της Καρπάθου.

 

Κέρκυρα: «Είδα τον θάνατο με τα μάτια μου» λέει η γυναίκα που χειρουργήθηκε χωρίς γενική αναισθησία

«Άκουγα που με έραβαν, τα πάντα αλλά δεν μπορούσα να αντιδράσω» λέει η ασθενής που χειρουργήθηκε χωρίς γενική αναισθησία.

Τσαντάκηδες επιτέθηκαν σε τρεις γυναίκες σε Νέα Ιωνία και Διμήνι!

Θύμα κλοπής έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης μια μαθήτρια στην περιοχή του Διμηνίου. Σύμφωνα με ανάρτησή της, στις 14:00 περίπου στην περιοχή του Διμηνίου, ένας άνδρας με δίκυκλο – παπάκι, άρπαξε την τσάντα της στην οποία είχε βιβλία μαθημάτων – μαύρη Polo, υφασμάτινη πλάτης και είχε μέσα και το πορτοφόλι της και προσωπικά αντικείμενα.

Πρώτη τεχνική συνάντηση Κουρέτα και της ομάδας του για το πρότζεκτ «Θεσσαλία»

Ως κάτι «σημαντικό» χαρακτήρισε ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας τη συγκρότηση ομάδας καθηγητών ΑΕΙ και εμπειρογνωμόνων, που θα βοηθήσουν στην εκπόνηση του σχεδίου ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας.

Στους συμβούλους ρίχνουν ευθύνη των «πληρωμών» οι εργαζόμενοι ΟΠΕΚΕΠΕ

Βαριές ευθύνες στις ομάδες των ακριβοπληρωμένων «τεχνικών συμβούλων» που έχουν στρατοπεδεύσει στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ρίχνει την κύρια ευθύνη της τελευταίας αποτυχίας στις πληρωμές των αγροτών αλλά και της κακοδαιμονίας που διέπει διαχρονικά τον Οργανισμό, ο Πανελλήνιος Σύλλογος των Εργαζομένων στον εν λόγω φορέα.

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 26…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 25…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 24…