• 29 Οκτωβρίου, 2023

Πέρασε από την Σούρπη η Αγία Άννα

Πέρασε από την Σούρπη η Αγία Άννα

Η Αγία Άννα έχει ουσία στο παιχνίδι της καθώς σκοράρει και κρατάει το αποτέλεσμα… Το έκανε στη Νέα Αγχίαλο την Τετάρτη, το έκανε και σήμερα στη Σούρπη. Με γκολ του Άγγελου Αργύρη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόλα, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με 0-1 από την έδρα του Αίαντα.

Στο πρώτο μέρος, ο Παπαδημητρίου νικήθηκε σε μία περίπτωση από τον Γκόγκο. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μία φάση στο 60ό λεπτό όταν παίκτης τους δέχθηκε τράβηγμα φανέλας στα όρια της μεγάλης περιοχής αλλά ο ρέφερι δεν υπέδειξε κάποια παράβαση. Είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ των Δημητρίου, Ντούρα τα οποία κόντραραν κι έφυγαν κόρνερ.

Από την άλλη, η βολιώτικη ομάδα απείλησε σε τρεις περιπτώσεις με τον Παπαδημητρίου, σε δύο εξ αυτών αντέδρασε σωστά ο γκολκίπερ του Αίαντα, στην άλλη έδιωξε ο Βούλγαρης την τελευταία στιγμή.

Η σημερινή ήταν η τέταρτη νίκη για την Αγία Άννα σε πέντε αγωνιστικές που την διατήρησε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος (82’ Γιαννακόπουλος), Θυμιόπουλος (82’ Βούλγαρης), Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Καρράς, Νικογιάννης, Δημητρίου, Κωστούλας (68’ Κομπούρας), Μακανίκας (68’ Κατσαβριάς), Ντούρας.

Αγία Άννα: Σάμπα, Παπαδήμος, Θεοδωρόπουλος, Χολέβας, Ρόκας, Κόλα (75’ Παρθένης), Τσελεπής (81’ Σιμιτζής), Μπούτλας (46’ Βέργος), Παπαδημητρίου, Αργύρης, Κορέτα (72’ Χειλάς).


Σχετικά Άρθρα

Νέα ημερομηνία για τους ημιτελικούς Κυπέλλου

Νέα ημερομηνία για τους ημιτελικούς Κυπέλλου

Λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία έναρξης των πλέι οφ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, η ΕΠΣΘ…
Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αίας πέρασε με 1-2 από την έδρα του Σαρακηνού,…
Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Φινάλε πρώτου γύρου στο γήπεδο της Σούρπης για Αίαντα και Αγχίαλο κι αυτοί που χαμογέλασαν ήταν…