• 29 Οκτωβρίου, 2023

Πέντε γκολ από τον ΓΣΑ

Πέντε γκολ από τον ΓΣΑ

Στο στάδιο του Αλμυρού, ο ΓΣΑ επικράτησε 5-1 της Αγχιάλου. Όταν η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε στο σκορ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, αμέσως οι “κυανόλευκοι” πέτυχαν δύο τέρματα κι έφθασαν σε εύκολη νίκη. Στη φωτογραφία παραπάνω, η στιγμή που ο Χρήστος Σιούτης σουτάρει απέναντι από τον Λειβαδίτη και διαμορφώνει το 3-1 στο 63ο λεπτό.

 

Μακρινό σουτ του Ζαφειρίου πέρασε λίγο άουτ στο 16ο λεπτό, λίγο πιο μετά, ανάποδη κεφαλιά του Σκούπρα είχε την ίδια κατάληξη. Άστοχος ο “κεραυνός” του Σταθάκου στα μισά του ημιχρόνου από πλάγια δεξιά.

Ο ΓΣΑ έλυσε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας της Αγχιάλου με μια …ζωγραφιά του Νάστα. Το γκολ στο 34′ ξεκίνησε από προσπάθεια του Μακρή και η φάση ολοκληρώθηκε με φαλτσαριστό σουτ του Νάστα που πήγε στο παραθυράκι της εστίας. Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μακρή.

Ο σκόρερ είχε μακρινή εκτέλεση φάουλ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Λειβαδίτης. Μεγάλη ευκαιρία στο 40′ όταν ο Γιαννακόπουλος έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Ζαφειρίου αστόχησε με το κεφάλι αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο.

Στις καθυστερήσεις, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έκανε εξαιρετική απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Ζαφειρίου, μετά το κόρνερ ο Τσιάτσιος δεν μπόρεσε να σκοράρει και έδιωξε ο Τσιαγιανίδης πάνω στη γραμμή, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, εκτός μεγάλης περιοχής έβγαλε ξανά ο Λειβαδίτης πέφτοντας προς τα αριστερά.

Από μακρινή μεταβίβαση του Ντόντα άρχισε η φάση του 2-0 στο 48′: ο Μακρής πρόλαβε να σουτάρει από δεξιά, απέκρουσε ο Λειβαδίτης και το γκολ με ωραίο σουτ το πέτυχε ο Μπασαγιάννης, χωρίς αντίπαλο έγινε αποδέκτης της πάσας του Μακρή.

Η Αγχίαλος μείωσε με ένα φοβερό τέρμα του Τσάμη, σουτ από μακριά που πήγε οριζόντιο και μέσα στο 54ο λεπτό. Ο πρώην παίκτης του Πυράσου έκανε ντεμπούτο σήμερα με τη νέα του ομάδα.

Λίγο αργότερα, στο 62′, εκτέλεση φάουλ του Γκογκινούδη είχε επικίνδυνη τροχιά, κατέληξε άουτ αφού πέρασε μπροστά από δύο συμπαίκτες του.

Και στο επόμενο λεπτό είχαμε το 3-1. Στην αντεπίθεση του Αλμυρού, ο Νάστας την ασίστ και το γκολ με εξαιρετικό τελείωμα με τη μία από τον Χρήστο Σιούτη που είχε περάσει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο πριν δύο λεπτά!!!

Στο 65′ το 4-1. Ο Μακρής έκλεψε μέσα στην περιοχή, με ντρίμπλα απέφυγε έναν αντίπαλο και απέναντι από τον Λειβαδίτη, …έδωσε το γκολ στον Μπασαγιάννη. Σαν σε προπόνηση ο Ευξεινουπολίτης επιθετικός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο πρώτος σκόρερ του ΓΣΑ, Ζαφειρίου στο 75′ ύστερα από πάσα του Μακρή.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης (75′ Βέτσικας), Σταθάκος (70′ Κρίκης), Γιαννακόπουλος, Χατζηλιάδης, Ντόντα, Σκούπρας, Μακρής (75′ Επίσκοπος), Τσιάτσιος (59′ Σιούτης), Μπασαγιάννης, Ζαφειρίου, Νάστας (70′ Αναδολού).
Αγχίαλος: Λειβαδίτης, Μασούρας, Τσιαγιανίδης, Παπακώστας, Διαμαντένιας (75′ Λαΐνας), Τσάμης, Γκογκινούδης (75′ Κυριέρης), Σίμος (70′ Νιτσάι), Τσόντζωρας (27′ Σγατζής), Κόκκαλης (46′ Ζητούδης), Ξηρομερίτης.


Σχετικά Άρθρα

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…
Φινάλε αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του στίβου

Φινάλε αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του στίβου

Τα 34α Ολύμπια, διοργάνωση που έγινε στο Λιτόχωρο, ήταν η τελευταία αγωνιστική δράση για αθλητές του…
Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε το Φάιναλ Φορ Παγκορασίδων, η πρωταθλήτρια ΕΑΛ κέρδισε 3-0 σετ τον Αλμυρό…