Νέα νίκη για την Δήμητρα με πρωταγωνιστή τον Νικογιάννη!

Νέα νίκη για την Δήμητρα με πρωταγωνιστή τον Νικογιάννη!

Ο Βασίλης Νικογιάννης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής νίκης της Δήμητρας στον Βόλο απέναντι στην ΑΠΟΒ, σε πρωινό κυριακάτικο αγώνα που διεξήχθη στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Ο Ευξεινουπολίτης μέσος σκόραρε και τα δύο τέρματα για τους «πράσινους» που εμφάνισαν δύο αγωνιστικά πρόσωπα.

Πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκαν 1-2 και θα μπορούσαν να έχουν φθάσει σε άλλα τέρματα με αρκετές φάσεις στα αντίπαλα καρέ κι ένα νωθρό στην επανάληψη που απειλήθηκαν από την ΑΠΟΒ και χρειάστηκε μία επέμβαση του Χαλάτση στις καθυστερήσεις για να παραμείνει το σκορ νίκης.

Στο 4ο λεπτό το 0-1 όταν ο Μπιρμπίλης έκανε κάθετη μεταβίβαση, ο Νικογιάννης τσίμπησε την μπάλα στη διεκδίκηση με αντίπαλο περνώντας την από πάνω του και σούταρε εύστοχα. Ωραίο τέρμα σε δημιουργία κι εκτέλεση. Ο σκόρερ είχε δοκάρι στα μισά του ημιχρόνου και έκανε το 0-2 στο 35’. Ο Γκρέμι από αριστερά πέρασε όποιον αντίπαλο βρέθηκε στο διάβα του, έκανε το γύρισμα και ο Νικογιάννης από το ύψος του πέναλτι ολοκλήρωσε την υπέροχη ατομική προσπάθεια του συμπαίκτη του με γκολ. Η ΑΠΟΒ μείωσε δύο λεπτά πριν βγει το πρώτο 45λεπτο με άπιαστο φάουλ του Τσόχα που πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος.

Οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρίες με τους Μπιρμπίλη, Κακλιά, αρκετά σουτ, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος που δεν φάνηκαν ιδιαίτερα απειλητικοί. Ωστόσο, κράτησαν το 1-2 με σωτήρια απόκρουση του Χαλάτση σε σουτ του Τσόχλα στο φινάλε και σημείωσαν τη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Τρία ματς έχει δώσει η Δήμητρα, τα πήρε όλα με ένα γκολ διαφορά και έχει κάνει ιδανική αφετηρία στη σεζόν!

ΑΠΟΒ: Γαλλιόπουλος, Ζιώγκα, Ρέκκας, Αττάλας, Τσιουκαντάνας, Κραβαρίτης, Χουμπλής Α., Τσόχας, Καμμένος, Κεραμίδας, Ευαγγελιδάκης (55’ Λεφούσης).
Δήμητρα: Χαλάτσης, Γκαρνίδης, Γκρέμι, Πλαβός, Σταντσούρης, Τετριμίδας (87’ Ν. Σιούτης), Μπιρμπίλης, Δήμας (87’ Καραθόδωρος), Π. Ρούσας (63’ Νικηφοράκης), Νικογιάννης (73’ Παπαγεωργίου), Κακλιάς (73’ Τιμπλαλέξης).


Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Στο μεγαλύτερο μέρος της πολυετούς ποδοσφαιρικής διαδρομής στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ο Θανάσης Κατσιαβριάς…
Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Μετά την καταιγίδα, βγαίνει ο ήλιος… κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τη σεζόν 2023-24 για…
Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…