• 29 Οκτωβρίου, 2023

Δύσκολη νίκη για τον Πύρασο

Δύσκολη νίκη για τον Πύρασο

Μετά την ήττα πριν λίγες ημέρες από την Αγία Άννα, ο Πύρασος ήθελε μόνο τρίποντο στη Σκιάθο. Τα βρήκε σκούρα από τους νησιώτες, δεν είχε καλή παρουσία αλλά χάρη σε γκολ του Αλαμάνη δέκα λεπτά πριν τη λήξη, κατάφερε να πάρει τη νίκη.

 

Στο 11ο λεπτό, σε σέντρα του Αραπίτσα, ο Καραγιώργος πήρε κεφαλιά που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, μετά ο Μιχόπουλος σκόραρε αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ καλή φάση είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 24ο. Ο Καραγιώργος τσίμπησε την μπάλα προλαβαίνοντας την έξοδο του Καποτά, αλλά από πολύ πλάγια θέση το πλασέ του πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Λίγα πράγματα κι από τις δύο ομάδες στο α’ 45λεπτο.

Στο 50’ ο Καποτάς βγήκε γρήγορα κι έκλεισε τον Γκαραβέλα που σούταρε πάνω του, ενώ μεγάλη φάση είχαν οι νησιώτες στο 67’ όταν ο Τάσος απέφυγε δύο αντιπάλους από πλάγια αριστερά -περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του ενός-, πάσαρε στον Φερετζέλη το σουτ του οποίου από πλεονεκτικό σημείο δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Τσιλίγκος.

Στο 70’ σουτ του Τάσου μέσα από τη μεγάλη περιοχή κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Δοκάρι για τον Πύρασο σε γυριστό σουτ του Καραγιώργου ένα τέταρτο πριν τη λήξη και φάση για τη Σκιάθο στο 77’ όταν σε αντεπίθεση, ο Τάσος κέρδισε κόντρα κι εκτέλεσε, αλλά την τελευταία στιγμή έβαλε τάκλιν ο Κατσιγιάννης κι ανέκοψε την πορεία της μπάλας προς το τέρμα.

Στο 80’ ο Αλαμάνης πέτυχε το γκολ του Πυράσου. Ο Θεοδωρόπουλος έκανε μακρινή μεταβίβαση από την άμυνα προς τη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Αραπίτσας σέντραρε και ο υψηλόσωμος επιθετικός -που είχε μπει αλλαγή στο ματς πριν λίγα λεπτά- σκόραρε με σουτ-προβολή στην πορεία της μπάλας.

Δεν άλλαξε κάτι στα εναπομείναντα λεπτά και η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη πανηγύρισε τη νίκη, που ήρθε με πολλή προσπάθεια και δυσκολίες.

Σκιάθος: Καποτάς, Τσότσος (78′ Παντελίδης), Αλ. Τζελάι (46′ Οικονόμου), Καμπουρέλης, Ελ. Πρίφτι, Μπρέγκου, Χρ. Τζελάι (60′ Μανωλιός), Σταμέλος (78′ Ντάμτσιος), Μπάμπα, Ντ. Πρίφτι (60′ Φερετζέλης), Τάσος.
Πύρασος: Τσιλίγκος, Μιχόπουλος, Κατσιγιάννης, Ζαρίφης (64’ Γ. Θεοδωρόπουλος), Λάμπος, Τσιότρας (64’ Μαντζαβίνος), Αραπίτσας, Φούκης (46′ Αγιασιώτης), Μπόλης (73’ Αλαμάνης), Καραγιώργος (89’ Κουρέντης), Γκαραβέλας.


Σχετικά Άρθρα

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Οι σχολές που εισήχθησαν οι μαθητές των ΛΤ Σούρπης – Συγχαρητήριο Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων Σούρπης συγχαίρει τους μαθητές και…
Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Συνέντευξη με τον Υφ. Χρ. Τριαντόπουλο – Ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές της Μαγνησίας

Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Μαγνησίας -τον Ιούλιο του 2023- που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα…
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των μηρυκαστικών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε τους κτηνίατρους για την προσφορά τους στη μάχη κατά της πανώλης των…

Τιμητικές πλακέτες στους κτηνιάτρους που επιστρατεύθηκαν και εξορμούν σε όλη τη Θεσσαλία, ιχνηλατώντας όλα τα ζώα,…