• 29 Οκτωβρίου, 2023

Από την ακαδημία του Αίαντα στην ομάδα Γυναικών του Βόλου η Ιωάννα Κουτσογεωργίου

Από την ακαδημία του Αίαντα στην ομάδα Γυναικών του Βόλου η Ιωάννα Κουτσογεωργίου

H Ιωάννα Κουτσογεωργίου παίζει ποδόσφαιρο καλύτερα από συνομήλικά της αγόρια και η επιβράβευση ήρθε με μεταγραφή στον Βόλο ΝΠΣ που συμμετέχει στη Β’ Εθνική Γυναικών!

Όπως έγραψε ο βολιώτικος σύλλογος στην ανακοίνωσή του «η 14χρονη που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις στις πρώτες της προπονήσεις ξεκίνησε την πορεία της στο ποδόσφαιρο μόλις πέρσι στον Αίαντα όπου προπονούνταν με συνομήλικα αγόρια. Η θετική της ενέργεια και η θέληση για πρόοδο ξεχειλίζουν σε κάθε προπόνηση. Ευχόμαστε με την άφιξή της για πρώτη φορά σε γυναικεία ομάδα να ξεδιπλώσει τις ικανότητές της και να εξελιχθεί στο πλάι μας αποκτώντας όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Γιώργος Τσάτσος, υπεύθυνος προπονητής στην ακαδημία του Αίαντα, ανέφερε τα εξής: Το πρώτο αυγό από τη φωλιά-ακαδημία του Αίαντα Σούρπης έσπασε! Ο πρώτος νεοσσός είναι πλέον έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του. Ή μάλλον… τα φτερά “της”! Η Ιωάννα, το μοναδικό κορίτσι της ακαδημίας, κατάφερε πρωτίστως μέσα σε ένα περιβάλλον αγοριών, να κερδίσει τον σεβασμό των συναθλητών της με τη δουλειά της και τη συνέπειά της σε όλες τις προπονήσεις.

Είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο άθλημα που αγαπάει και τώρα της δίνεται η ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της επί ίσοις όροις. Και πώς να κρύψεις τώρα τη συγκίνηση και την περηφάνεια, όταν βλέπεις ότι αυτό το εγχείρημα, αυτό το “παιδομάζωμα” στη Σούρπη άρχισε ήδη να αποφέρει καρπούς! Το ταλέντο περισσεύει και σύντομα θα δούμε πολλά πράγματα και από τα υπόλοιπα παιδιά. Καλή σταδιοδρομία στην Ιωάννα μας!!!


Σχετικά Άρθρα

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Η θέση του προπονητή στον Αίαντα έμεινε κενή για λίγες μόνο ημέρες καθώς πριν από λίγο,…
Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Ακόμη μία νίκη για τον Αίαντα!

Με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αίας πέρασε με 1-2 από την έδρα του Σαρακηνού,…
Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Φινάλε πρώτου γύρου στο γήπεδο της Σούρπης για Αίαντα και Αγχίαλο κι αυτοί που χαμογέλασαν ήταν…