• 24 Οκτωβρίου, 2023

Εργασίες στο 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού

Εργασίες στο 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού

Tο 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού ανακαινίστηκε! Όπως μάς ενημέρωσε η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου, βάφτηκε εξωτερικά (οι εργασίες βαφής δεν έχουν ολοκληρωθεί) και ανακαινίστηκε το εκκλησάκι Τριών Ιεραρχών στο προαύλιο (σοβατίστηκε και βάφτηκε).

Βέβαια, υπάρχουν και άλλες εργασίες που πρέπει να γίνουν στο μέλλον, όπως είναι η δημιουργία σκεπής στο σχολείο για να μην υπάρχει υγρασία σε κάποιους εσωτερικούς χώρους και η ασφαλτόστρωση του δρόμου-πάρκινγκ του σχολείου προς το μέρος του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, οι οποίες ευελπιστούμε ότι θα γίνουν στο μέλλον όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου. Από τον Διευθυντή, τον Σύλλογο καθηγητών και τον Σύλλογο Γονέων του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τον Δήμο Αλμυρού και ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους Μπέη Αρετή και Βούλγαρη Λεωνίδα για τις πολύ σημαντικές παρεμβάσεις στο κτήριο του σχολείου.

 

Ανακοίνωση του ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού

Αγαπητέ κε. Δήμαρχε,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά εσάς και τους συνεργάτες σας για την πολύτιμη βοήθειά σας στις επιδιορθώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο του σχολείου μας αλλά και στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο.  Ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο καθαριότητας & περιβάλλοντος κ. Λεωνίδα Βούλγαρη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και με τη δική του συνδρομή συντονίστηκαν όλες οι εργασίες για το εκκλησάκι, ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στις 20/10/2023, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η εικόνα του σχολείου μας έχει αλλάξει άρδην με τη συμβολή της διεύθυνσης του σχολείου, των καθηγητών, του δήμου και φυσικά των γονέων και των μαθητών. Είναι μία συλλογική προσπάθεια και ένα συνολικό αποτέλεσμα το οποίο οφείλουμε να συντηρήσουμε και να διατηρήσουμε.  Πιστεύουμε πολύ στην καλή σας διάθεση και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε την άψογη συνεργασία μας και με την καινούρια διοίκηση.

Με εκτίμηση, το ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού


Σχετικά Άρθρα

Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Ευάγγ. Χατζηκυριάκος: Φυγόπονη η Δημοτική Αρχή στο ζήτημα των Δημοτικών Σφαγείων

Από την “Δημοτική Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον Ευάγγελο Χατζηκυριάκο λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά…
Βάζει λουκέτο το υποκατάστημα της Alpha Βank στον Αλμυρό

Βάζει λουκέτο το υποκατάστημα της Alpha Βank στον Αλμυρό

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου 2024 υπολογίζεται ότι θα κλείσει οριστικά το υποκατάστημα της Alpha Bank στον…
Αναστολή λειτουργίας των Σφαγείων

Αναστολή λειτουργίας των Σφαγείων

Τα σφαγεία Αλμυρού και Ανάβρας αναστέλλουν τη λειτουργία τους από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, λόγω…