• 17 Οκτωβρίου, 2023

Γύρισε σπίτι του ο Μπιρμπίλης – Επέμβαση για Νικοβιώτη

Γύρισε σπίτι του ο Μπιρμπίλης – Επέμβαση για Νικοβιώτη

Μία σεζόν έμεινε μακριά από την αγαπημένη του Δήμητρα ο Θανάσης Μπιρμπίλης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν στην ομάδα της Σούρπης, αλλά πλέον ανήκει στο ρόστερ των “πρασίνων”. Σίγουρα αποτελεί εξαιρετική κίνηση για τον σύλλογο της Ευξεινούπολης που αποκτάει έναν πολυθεσίτη παίκτη, δικό του παιδί που επέλεξε να αφήσει μία καλή ομάδα της μεγάλης κατηγορίας προκειμένου και ο ίδιος να βοηθήσει στην αγωνιστική αναγέννηση της Δήμητρας στη Β’ Τοπική.

Θυμίζουμε ότι ο Μπιρμπίλης ανήκε στην Δήμητρα τη σεζόν που κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, εκεί είχε λίγες παρουσίες -κυρίως τη δεύτερη χρονιά που το πρωτάθλημα ήταν κανονικό με αρκετές αγωνιστικές-, ενώ πέρυσι 2022-23 αγωνίστηκε στη Σούρπη. Ή μάλλον καλύτερα θα έπρεπε να γράψουμε πως διακρίθηκε με τον Αίαντα, αφού καθιερώθηκε, έπαιξε στα 25 από τα 26 παιχνίδια πρωταθλήματος και σημείωσε 8 γκολ αν και αμυντικός!

Πέρα όμως από τα ευχάριστα για την Δήμητρα -που περιμένει το Σάββατο την έναρξη πρωταθλήματος με εντός έδρας ματς κόντρα στη Δάφνη-, η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει και μία μεγάλη ατυχία. Ο 18χρονος Γιώργος Νικοβιώτης στάθηκε τρομερά άτυχος καθώς σε μία φάση στην προπόνηση, τραυματίστηκε σοβαρά, έσπασε το πόδι του και αυτή τη στιγμή που γίνεται η ανάρτηση, λίγο μετά τις 12:30, υποβάλλεται σε επέμβαση σε κλινική του Βόλου. Όπως μάς είπε ο πρόεδρος Δημήτρης Στεφανής, όλη η ομάδα, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές είναι δίπλα του, εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και τού εύχονται καλή ανάρρωση.