• 4 Οκτωβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 4-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 4-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Τραγωδία στη Βενετία: Τουλάχιστον 21 νεκροί λόγω πτώσης λεωφορείου από γέφυρα

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Τρίτης στο Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βενετία, εξαιτίας πτώσης λεωφορείου από γέφυρα ύψους περίπου 10 μέτρων, σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση RAI.

ΟΑΚΑ: Τα ερωτήματα που προκύπτουν από την προκήρυξη της μελέτης

Ηταν ή όχι ενήμερες οι διοικήσεις των ΤΑΙΠΕΔ και ΟΑΚΑ για τα προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα, πριν από την υποβολή της τελικής μελέτης; Η απάντηση σύμφωνα με μια εκδοχή βρίσκεται στις 112 σελίδες της πρόσκλησης υποβολής προσφορών που μελέτησε η «Κ».

Διάσωση 90 μεταναστών ανοικτά του Ταινάρου

Στην περισυλλογή περίπου 90 μεταναστών οι οποίοι επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή 20 ναυτικά μίλια δυτικά του Ακρωτηρίου Ταινάρου προχώρησε παραπλέον δεξαμενόπλοιο χθες τη νύχτα.

Μπακογιάννης στο CNN Greece: Η Αθήνα του 2019 δεν έχει καμία σχέση με την Αθήνα του 2023

Η Αθήνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την κλιματική κρίση αλλά και δεκαετίες κακού σχεδιασμού και παραμέληση των υποδομών, τονίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, προσθέτοντας όμως ότι η πόλη προλαβαίνει να θωρακιστεί αν γίνουν άμεσα οι απαραίτητες κινήσεις.

Κακοκαιρία – Θεσσαλία: Μεταφέρουν τρόφιμα με drone σε αποκλεισμένους κατοίκους

Η πρόσφατη επέλαση των θεομηνιών Daniel και Elias προκάλεσε σοβαρές καταστροφές στις υποδομές των πληγεισών περιοχών των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Τρικάλων, με αποτέλεσμα κάτοικοι να είναι αποκλεισμένοι στις τοπικές κοινότητες.

Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα: Παράταση για τις αγορές

Παράταση μέχρι την 24η Οκτωβρίου για τις αγορές νέων Ηλιακών Θερμοσιφώνων του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα».

Αυξήσεις σε όλες τις κατηγορίες συντάξεων: Πώς αναπροσαρμόζονται αναπηρική, προσωρινή και συντάξεις χηρείας

Περίπου 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχοι θα δουν την αύξηση 3,1% στη σύνταξη ενώ άλλοι 300.000 συνταξιούχοι θα δουν μεν αύξηση, αλλά μικρότερη, γιατί ένα μέρος της θα συμψηφιστεί με την προσωπική διαφορά. Οι υπόλοιποι 700.000 συνταξιούχοι θα δουν μεν να αυξάνεται η εθνική και η ανταποδοτική τους σύνταξη, ωστόσο δεν θα δουν όφελος στην τσέπη, γιατί θα τους μείνει υπόλοιπο από την προσωπική διαφορά.

Πονοκέφαλος η τιμή του λαδιού – Το χειμώνα μπορεί να φτάσει στα 12-14 ευρώ το κιλό

Για παιχνίδια αισχροκέρδειας από την πλευρά των ελαιοπαραγωγών, των εμπόρων και των μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης, σε ό,τι αφορά την τιμή του λαδιού, που καλούνται να πληρώσουν οι καταναλωτές και για ταυτόχρονη ανυπαρξία ελέγχων από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας κάνει λόγο στο ethnos.gr o πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), Νίκος Τσεμπερλίδης.

Μεγάλη ζήτηση για δωρεάν σχολικά γεύματα στη Θεσσαλία

Σε «αναστολή» έχει τεθεί η καθημερινότητα για χιλιάδες μαθητές που ζουν στις πληγείσες περιοχές, στη Θεσσαλία και τη Μαγνησία. Πλάι στα κατεστραμμένα σπίτια, στα «πνιγμένα» χωριά και στους διαλυμένους δρόμους, γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί αγωνιούν για την πορεία της σχολικής χρονιάς. «Μεταξύ των πάρα πολλών προβλημάτων που έχουν ανακύψει είναι και η καθημερινή διατροφή των μαθητών», αναφέρει καθηγητής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Κακοκαιρία Daniel: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για αποζημιώσεις ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε πλημμυροπαθείς

Ανοίγει, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων, από τους πλημμυροπαθείς της κακοκαιρίας «Daniel», για την κάλυψη εξόδων έκτακτου ελέγχου των εσωτερικών, ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυξημένες ενισχύσεις σε βιολογικά, ντόπιες ποικιλίες, κομφούζιο, που υπολογίζονται με νέες τιμές παραγωγού

Στην αύξηση των ποσών στρεµµατικής ενίσχυσης στα αγροπεριβαλλοντικά προγράµµατα του νέου ΠΑΑ µε βάση τα νέα δεδοµένα στα κόστη των εισροών και τις τιµές παραγωγού, προχωράνε οι αρµόδιες αρχές στα πλαίσια της αναθεώρησης του στρατηγικού σχεδίου της ΚΑΠ.

Πολεμικό Ναυτικό: «Τρέχει» η προμήθεια των φρεγατών FDI από τη Γαλλία

Ηεπίσημη τελετή καθέλκυσης της πρώτης φρεγάτας FDI του Πολεμικού Ναυτικού (Π.Ν.), που θα πραγματοποιηθεί στο Λοριάν σήμερα, αποτελεί εξέλιξη η οποία καλωσορίζεται από την Αθήνα, καθώς το πρόγραμμα ναυπήγησης τριών κύριων μονάδων επιφανείας από τη γαλλική Naval Group φαίνεται να προχωράει ταχύτερα από το αναμενόμενο.

Κώστας Αγοραστός: Εγγυώμαι ότι θα τα φτιάξουμε όλα από την αρχή- Κρίνετε ποιος μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά

Επίσημος Αγιασμός της Β’Βάθμιας στον Αλμυρό και εγκαίνια Εσπερινού ΕΠΑΛ – Δωρεά εξοπλισμού από τον Πέτρο Μαχά

Αναστολή συμβάσεων σε επιχειρήσεις τουρισμού-εστίασης ζήτησε ο Χρήστος Μπουκώρος  


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…