• 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Χατ τρικ ο Φουρκιώτης και 6 γκολ ο Ρήγας!

Χατ τρικ ο Φουρκιώτης και 6 γκολ ο Ρήγας!

Με έξι γκολ έκανε ποδαρικό ο Ρήγας Φεραίος στη νέα σεζόν, τα τρία πέτυχε ο Μάριος Φουρκιώτης, τα δύο ο Άλμπα Κόντρα και το άλλο ο Χαλιμούρδας, όλοι νέα πρόσωπα στην ομάδα του Βελεστίνου! Στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη συνέτριψε 6-0 τον νεοφώτιστο Πανιώνιο Νέας Ιωνίας.

Το 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό με πλασέ του Φουρκιώτη και οι «κυανόλευκοι» σημείωσαν άλλα δύο τέρμα στις τελευταίες φάσεις του πρώτου μέρους, το 2-0 ο Άλμπα από κοντά στο 42’ και το 3-0 ο Χαλιμούρδας με ωραίο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο 45′.

Όπως στο α’ μέρος, έτσι και η επανάληψη άρχισε με γκολ του Φουρκιώτη, στο 46’ με το κεφάλι σε σέντρα του Άλμπα και ο 21χρονος επιθετικός έφθασε στο χατ-τρικ με πλασέ στο 55’. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Άλμπα με το κεφάλι διαμόρφωσε το 6-0 που ήταν το τελικό σκορ.

***οι εικόνες προέρχονται από το γραφείο Τύπου του Πανιωνίου.

Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Δ. Αποστολίδης, Χότζα (60′ Βαϊόπουλος), Σπαθής (60′ Βλιώρας), Γκάγκας (60′ Βαϊόπουλος), Γοδενόπουλος, Π. Αποστολίδης (60′ Κολυμήτρας), Αλεξίου, Φουρκιώτης (64′ Χριστοφορίδης), Άλμπα, Χαλιμούρδας (64′ Χασάπης).
Πανιώνιος: Καγιάννης, Ζάγκας, Σταμάτης (28′ Α. Κιπτίου), Ι. Φώτου, Μαρούφ, Δημητρίου, Σταυραντώνης, Νικούδης (85′ Παπακώστας), Καπάκης (65’Πέτσης), Κανιούρας (76′ Πέππας).


Σχετικά Άρθρα

Επίλογος …όπως όλη η σεζόν για τον ΓΣΑ

Επίλογος …όπως όλη η σεζόν για τον ΓΣΑ

Σε μια κακή αγωνιστική σεζόν για τον Αλμυρό, ο επίλογος δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός……
“Καθάρισε” στο φινάλε του α’ ημιχρόνου ο Πύρασος

“Καθάρισε” στο φινάλε του α’ ημιχρόνου ο Πύρασος

Ο Πύρασος ζευγάρωσε τις εκτός έδρας επιτυχίες του περνώντας με σκορ 0-4 από το Βασδέκειο απέναντι…
Σόου Κιπτίου στη Σούρπη, έβαλε 5 γκολ!!! Φωτορεπορτάζ

Σόου Κιπτίου στη Σούρπη, έβαλε 5 γκολ!!! Φωτορεπορτάζ

Στο γήπεδο της Σούρπης είδαμε προσωπικό σόου του Γιώργου Κιπτίου καθώς ο επιθετικός του Πανιωνίου έβαλε…