• 22 Αυγούστου, 2023

Εκπροσώπηση του ΕΟΣ Αλμυρού σε φεστιβάλ αναρρίχησης

Εκπροσώπηση του ΕΟΣ Αλμυρού σε φεστιβάλ αναρρίχησης

Σε τριήμερο φεστιβάλ αναρρίχησης συμμετείχαν μέλη του ΕΟΣ Αλμυρού το τριήμερο 11-13 Αυγούστου. Στα Τοπόλιανα-Βαλαώρα του νομού Ευρυτανίας, στα Άγραφα και τις εκβολές του Αχελώου ποταμού, διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά φεστιβάλ που περιλάμβανε πολλές δραστηριότητες αθλητισμού και διασκέδασης.

Από τον ΕΟΣ Αλμυρού ταξίδεψαν στην Ευρυτανία και έλαβαν μέρος το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Παπαδιάς, η κόρη του Μαρία που συμμετείχε στην αναρρίχηση, ο έφορος αναρρίχησης Άγγελος Μπράβος και ο προπονητής αναρρίχησης Νίκος Μαργωμένος. Οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει γνωριμία με την αναρρίχηση για μικρούς και μεγάλους, βαρκάδα με ταχύπλοο και μπάνιο στον Αχελώο, πεζοπορία σε φαράγγι και στις όχθες του ποταμού, σεμινάριο βελτίωσης και σωστής χρήσης εξοπλισμού ασφάλισης, παρουσίαση αναβάσεων σε βουνά, πάρτυ με μουσική, ξενάγηση σε αρχαίο κάστρο, συναυλία κι άλλες δράσεις που γέμισαν δημιουργικά το τριήμερο!

Ο Άγγελος Μπράβος έκανε λόγο για μια μοναδική εμπειρία σε ένα πανέμορφο μέρος που συγκέντρωσε εκατοντάδες φίλους της αναρρίχησης κι ανέδειξε την περιοχή, ενώ πρόσθεσε πως θα μπορούσε να γίνει μελλοντικά κάτι παρόμοιο και στα δικά μας αναρριχητικά πεδία στους Κωφούς και το βουνό της Όθρυος.


Σχετικά Άρθρα

Πεζοπορία στις 3 κορυφές της Όθρυος

Πεζοπορία στις 3 κορυφές της Όθρυος

Ο ΕΟΣ Αλμυρού από πέρυσι καθιέρωσε τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου ως ημέρα πεζοπορίας στο βουνό…
Αγώνες αναρρίχησης στον Αλμυρό: οι μικροί αθλητές σε δράση!

Αγώνες αναρρίχησης στον Αλμυρό: οι μικροί αθλητές σε δράση!

Για ακόμη μία φορά, ο Αλμυρός είναι στο επίκεντρο της αγωνιστικής αναρρίχησης καθώς αυτό το διήμερο…
Πανελλήνιοι αγώνες αναρρίχησης στον Αλμυρό

Πανελλήνιοι αγώνες αναρρίχησης στον Αλμυρό

Ο Αλμυρός αποτελεί σταθερή βάση αγώνων για την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης. Έτσι για ακόμη μία φορά…