• 17 Αυγούστου, 2023

Χάρηκαν το μπάσκετ και τον αθλητισμό όλοι όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά 3on3

Χάρηκαν το μπάσκετ και τον αθλητισμό όλοι όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά 3on3

Άρτια διοργάνωση με 23 ομάδες

Το δεύτερο τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με τον ΓΣΑ πέρασε στην ιστορία και σημείωσε μεγάλη επιτυχία! Για τρεις ημέρες από 12 έως 14 Αυγούστου, το ανοικτό γήπεδο στο Κουρί και το κλειστό γυμναστήριο όπου γράφτηκε ο επίλογος, γέμισαν με ερασιτέχνες παίκτες που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με το αγαπημένο τους άθλημα.

Έλαβαν μέρος συνολικά 23 ομάδες, που αποτελούνταν από τρεις ή τέσσερις παίκτες, χωρισμένες σε δύο κατηγορίες: δέκα ομάδες Ανδρών και δεκατρείς εφήβων. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο στο Κουρί, συνολικά 49 αναμετρήσεις: 29 την πρώτη ημέρα και 20 τη δεύτερη. Την Κυριακή, η δράση μεταφέρθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, εκεί όπου διεξήχθησαν οι ημιτελικοί των Ανδρών και οι δύο τελικοί.

Στην κατηγορία των Ανδρών, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το Αργιλοχώρι αποτελούμενη από τους Γιώργο Χατζηκυριάκο, Κωνσταντίνο Παπουτσή, Θοδωρή Μαμούρα και Δημήτρη Τέκο, ενώ φιναλίστ ήταν οι «Ένα-Δύο τελειώσατε» των Κώστα Μιχαλακόπουλου, Παύλου Κοσμίδη, Αχιλλέα Τέντα, Στέργιο Ζγουλέτα. Συναρπαστικός ο τελικός, ολοκληρώθηκε με σκορ 22-18.

Στην κατηγορία των Εφήβων, με σκορ 15-10 νικητές ήταν οι «Χασάπηδες», Βαγγέλης Καραγιώργος, Αποστόλης Χρυσικός, Αποστόλης Καρπέτης και Βασίλης Αραμπατζής, ενώ φιναλίστ ομάδα οι Rising Stars με τους Χρήστο Τόρη, Νίκο Κανατούλα, Γιάννη Καρίμαλη.

Τις απονομές στους Άνδρες έκανε ο Δήμαρχος Ευάγγελος Χατζηκυριάκος και στους Εφήβους ο Αντιδήμαρχος Πέτρος Θωμαΐδης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοργάνωση του τουρνουά ήταν άψογη. Ο Αλμυριώτης αξιολογημένος διαιτητής εθνικών κατηγοριών Χρήστος Κοντοστάθης σφύριξε τα περισσότερα παιχνίδια, η Αντιδήμαρχος Αρετή Μπέη ήταν παρούσα και είχε φροντίσει για παγωμένα νερά και σνακ για τους αθλητές, ενώ σε όλους δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια με μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης.

Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να εξάρουμε τις προσπάθειες των παραγόντων του τμήματος μπάσκετ του ΓΣΑ και ειδικότερα των Κωνσταντίνου Νανά και Γιάννη Μελέτη οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στην άρτια διοργάνωση. Στο τέλος, άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2024 για αυτό το αθλητικό γεγονός που ξεκίνησε πέρυσι και ήδη έχει κερδίσει τους φίλους του αθλητισμού του Αλμυρού και της ευρύτερης περιοχής (άλλωστε συμμετείχαν αθλητές από τη Ν. Αγχίαλο, τη Λάρισα, τη Λειχούρα, τη Μιτζέλα, την Πελασγία, αλλά και Αλμυριώτες που μένουν σε άλλα μέρη και βρίσκονται εδώ για τις διακοπές τους).


Σχετικά Άρθρα

Την Τρίτη 25/6 η γιορτή λήξης του Ωδείου Αλμυρού

Την Τρίτη 25/6 η γιορτή λήξης του Ωδείου Αλμυρού

Σε εξαιρετικές εκδηλώσεις άρτιες μουσικά και ευφάνταστες μας έχει συνηθίσει το Ωδείο Αλμυρού. Αυτή την Τρίτη…
Χορευτικά συγκροτήματα από πέντε χώρες στην πλατεία του Αλμυρού Τετάρτη και Πέμπτη 26-27/6

Χορευτικά συγκροτήματα από πέντε χώρες στην πλατεία του Αλμυρού Τετάρτη και Πέμπτη 26-27/6

Πανδαισία χρωμάτων, μουσικών και θεάματος υπόσχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο…
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΟ

Με αφορμή μιας Πρόσκλησης του προέδρου της Κοινότητας Κεραμιδίου, κ. Ανδρέα Βλαχόπουλου και της κ. Αριστέας…