• 13 Αυγούστου, 2023

Απολαυστικός Χριστοδουλόπουλος – Συνέχεια γιορτής κρασιού με Καψάλη και Τσίγκο

Απολαυστικός Χριστοδουλόπουλος – Συνέχεια γιορτής κρασιού με Καψάλη και Τσίγκο

Απολαυστικός ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος στην αυλαία της γιορτής Κρασιού στη Νέα Αγχίαλο, άνοιξε ένα πρόγραμμα που υπόσχεται γλέντι, τραγούδι και χορό. Ακολουθεί απόσπασμα του Δελτίου Τύπου του Δήμου Βόλου για το πρόγραμμα των υπόλοιποων ημερών και φωτο-ρεπορτάζ από την πρώτη μέρα γιορτής κρασιού:

Την  Κυριακή 13 Αυγούστου 2023 θα γλεντήσουμε έτσι μόνο όπως αυτός γνωρίζει καλά με τον Γιάννη Καψάλη, Μάκη Τσίγκο και την παρέα του. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου ο αγαπημένος Θέμης Αδαμαντίδης και ο εξαιρετικός και ανερχόμενος Βολιώτης τραγουδιστής Στέφανος Κάκκος ο καθένας με τις ορχήστρες τους υποσχόμενοι μία μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι, αγάπη και τρέλα. Μαζί τους και η Βολιώτισσα τραγουδίστρια Κική Σημιακάκη. Τιμή Εισόδου 10,00 ευρώ.

Και κλείνουμε την Τρίτη 15 Αυγούστου με μία πλούσια μουσικοχορευτική και παραδοσιακή βραδιά με πολύ κέφι και χορό παρέα με τους τοπικούς μουσικούς Νίκο Κερασιώτη (κλαρίνο), Νίκο Μούτσελο (Γκάιντα), Κώστα Μούτο (Λαούτο), Κώστα Ιγγλέση (φωνή), Γιάννη Σκαμπαρδώνη (βιολί), Αναστασία Λύτρα (κρουστά), Λίλιαν Τσιπτσέ (φωνή)  . Τιμή εισόδου 3 ευρώ.

Την ίδια βραδιά θα εμφανιστούν και χορευτικά συγκροτήματα παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς.

Την 61η Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου θα παρουσιάσουν και θα συντονίζουν οι Φωτεινή Κασσίδη και Μαρία Γκογκινούδη οι οποίες είναι ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Στην Γιορτή Κρασιού θα προσφέρεται δωρεάν όλες τις ημέρες το φημισμένο κρασί του συνεταιρισμού της Νέας Αγχιάλου, ενώ κάθε βράδυ οι πόρτες θα ανοίγουν στις 8:00 μ.μ.

Δωρεάν η είσοδος σε παιδιά κάτω των 10 ετών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μουσικές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8:00 το βράδυ και στις 9:00 το βράδυ αρχίζουν οι συναυλίες με τους παραπάνω γνωστούς καλλιτέχνες.

Ο Δήμος Βόλου και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και οι σύλλογοι, σας περιμένουν και φέτος για πολύ διασκέδαση και γλέντι τιμώντας την συνεταιριστική ιστορία μιας περιοχής που έκλεισε  ένα αιώνα λειτουργίας του και φέτος ειδικά θέλει πολύ τη δυναμική στήριξη σας.

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

H νέα μορφή του γηπέδου 5×5 της Ν. Αγχιάλου

Μερικές φορές στην πλούσια ελληνική γλώσσα, ένας τόνος αλλάζει τελείως το νόημα μιας λέξης. Το γήπεδο…
Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου  γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας αποτέλεσε προσφάτως την αφορμή για να συγκεντρωθούν οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου…
Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Άρχισαν οι εργασίες στο γήπεδο 5×5 της Ν. Αγχιάλου!

Ένα έργο που περιμένουν εδώ κι αρκετό καιρό οι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου άρχισε να υλοποιείται…