• 22 Ιουλίου, 2023

Πάνω από 500 άτομα έδωσαν το «παρών» στην καλοκαιρινή χοροεσπερίδα στη Βρύναινα!

Πάνω από 500 άτομα έδωσαν το «παρών» στην καλοκαιρινή χοροεσπερίδα στη Βρύναινα!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στο λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε την Κυριακή 16 Ιουλίου ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Βρύναινας «η Όθρυς». Η πλατεία του χωριού γέμισε ασφυκτικά και η πρόεδρος του συλλόγου έκανε λόγο για περισσότερα από πεντακόσια άτομα!

Μεταξύ των άλλων, τίμησαν την εκδήλωση ο Βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Ιωάννης Τέας, Γιώργος Κίτσιος, ο Αντιδήμαρχος Αλμυρού Λεωνίδας Βούλγαρης, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων-υποψήφιοι Δήμαρχοι Δημήτρης Εσερίδης, Ζωή Ράππου, ο δημοτικός σύμβουλος Κύριλλος Καραλής, ενώ αναγνώστηκε χαιρετισμός της Υφυπουργού Ζέττας Μακρή.

Αυτή την περίοδο το χωριό έχει ξαναπάρει ζωή αφού πολλά παιδιά είναι στους παππούδες και τις γιαγιάδες για το καλοκαίρι, άτομα που έλκουν την καταγωγή τους από την Βρύναινα έχουν επιστρέψει σιγά σιγά για τις διακοπές τους. Έτσι, η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι, φαγητό, αρκετό νεαρό κόσμο, από Αλμυρό, Σούρπη, Πτελεό και τις γύρω περιοχές! Η κα Κολυνδρίνη στον σύντομο χαιρετισμό της εξήρε τον δραστήριο σύλλογο και δήλωσε πάντα παρούσα δίπλα στις δραστηριότητές του, ενώ η πρόεδρος του Πολιτιστικού Βρύναινας Βασιλική Χουλιαρά ευχαρίστησε τους επισήμους που τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια καλοκαιρινή χοροεσπερίδα, τους εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά, τους παρευρισκόμενους και τους χορηγούς της εκδήλωσης, καφέ Gossip και Μεταφορική Τσολάκη.

Έκανε απολογισμό των δράσεων του συλλόγου κι αναφέρθηκε σε αυτές που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν μονοήμερες εκδρομές, εξορμήσεις-περιπάτους προκειμένου οι νέοι να απολαύσουν τη μοναδική ομορφιά του βουνού μας, θερινό σινεμά για μικρούς-μεγάλους και ποδηλατοδρομία που έγινε πέρυσι για πρώτη φορά και επιδίωξη των μελών του Πολιτιστικού είναι να καταστεί θεσμός για το χωριό. Η Διαλεχτή και ο Βασίλης Ζαβαντίας στο τραγούδι, ο Δημήτρης Λαμπάκης στο κλαρίνο ήταν αυτοί που επιμελήθηκαν το μουσικό πρόγραμμα και έδωσαν το έναυσμα για τους χορούς και το γλέντι μέχρι αργά… Στη χοροεσπερίδα δεν έλειψε η λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, προσφορά του συλλόγου κι επιχειρηματιών του Αλμυρού.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Γλέντι μέχρι το πρωί στον χορό του Συλλόγου Βρύναινας! Βίντεο και φωτογραφίες

Γλέντι μέχρι το πρωί στον χορό του Συλλόγου Βρύναινας! Βίντεο και φωτογραφίες

Πολύ θετική ήταν για ακόμη μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού…
Μηνυτήρια αναφορά για παράνομη υλοτομία υποβάλει ο Δήμος Αλμυρού

Μηνυτήρια αναφορά για παράνομη υλοτομία υποβάλει ο Δήμος Αλμυρού

Σε έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε όπως ο Δήμος Αλμυρού υποβάλει…
Γέμισε η πλατεία της Βρύναινας

Γέμισε η πλατεία της Βρύναινας

Πολύς κόσμος βρίσκεται αυτό το διάστημα στη Βρύναινα και η λαϊκή ρεμπέτικη βραδιά που διοργάνωσε η…