• 20 Ιουλίου, 2023

Ανακοινώθηκε ο Λουκάς Ζαρονικόλας ως νέος προπονητής του μπασκετικού ΓΣΑ

Ανακοινώθηκε ο Λουκάς Ζαρονικόλας ως νέος προπονητής του μπασκετικού ΓΣΑ

Ανακοινώθηκε από το τμήμα μπάσκετ του ΓΣΑ η έναρξη της συνεργασίας με τον Λουκά Ζαρονικόλα όπως σας ενημερώσαμε στην εφημερίδα “Λαός” του Σαββάτου 15/7.

Προέρχεται από την πόλη της Λαμίας, 56 ετών, καθηγητής φυσικής κατάστασης με ειδικότητα το μπάσκετ ο οποίος έχει καταγράψει πολυετή πορεία στους πάγκους ομάδων του νομού Φθιώτιδας.  Μάλιστα ο νέος τεχνικός του ΓΣΑ είχε βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης πριν δύο εβδομάδες όταν παρακολούθησε την αναμέτρηση του Αλμυρού με τους Βετεράνους καλαθοσφαιριστές. Από εκείνη την ημέρα και η παρακάτω φωτογραφία μας…

Είναι καθηγητής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Φθιώτιδας, διορισμένος σε Λύκειο της Λαμίας και από το 1990 όταν επέστρεψε από το Σιάτλ των ΗΠΑ όπου έκανε διετή μετεκπαίδευση στο μπάσκετ, δούλεψε στις ομάδες ΑΣ Φθιώτις, ΓΣ Λαμίας, ΑΣΕ Μπούκαλη, Ιωνικός Λαμίας με δύο θητείες, Αναγέννηση Λαμίας, Λοκρό Αταλάντης, Χαλκίδα, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στο προπονητικό επιτελείο του Εσπέρου Λαμίας που συμμετέχει στη Β’ Εθνική.  Στον σύλλογο της Αταλάντης παρέμεινε για μία πενταετία οδηγώντας τον από το τοπικό μέχρι και τη Β’!

Η παρουσία του εκτιμάται πως θα φέρει στον Αλμυρό και παίκτες από την πόλη της Λαμίας. Άλλωστε καθημερινά θα υπάρχει αυτοκίνητο για μετακίνηση, οπότε οι παράγοντες του ΓΣΑ εξετάζουν «λύσεις» για μεταγραφές από την πρωτεύουσα  του όμορου νομού. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχει …κλείσει ψηλός, πεντάρι που στο πρόσφατο παρελθόν τέθηκε αντίπαλος των «κυανολεύκων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση είναι σε συζητήσεις με τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του κυανόλευκου συλλόγου και ήταν αυτοί που έγραψαν τις μεγαλειώδεις πορείες, με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στις δύο τελευταίες σεζόν της Γ’, νυν National League 2 όπως θα πρέπει πλέον από φέτος να συνηθίσουμε να την λέμε και να την γράφουμε.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Σημαντική η παραμονή του Νίκου Κανατούλα στον ΓΣΑ, επτά αθλητές από το εφηβικό τμήμα ακολουθούν την…
Αποχώρησε μετά από 17 χρόνια η ψυχή του στίβου ΓΣΑ, Χάιδω Καραπτσιά

Αποχώρησε μετά από 17 χρόνια η ψυχή του στίβου ΓΣΑ, Χάιδω Καραπτσιά

Η προπονήτρια που συνέδεσε το όνομά της με τον στίβο του Αλμυρού για σχεδόν δύο δεκαετίες,…