• 8 Ιουλίου, 2023

Η Χορωδία Δήμου Αλμυρού παρουσίασε το έργο της σε φεστιβάλ στο Καρπενήσι

Η Χορωδία Δήμου Αλμυρού παρουσίασε το έργο της σε φεστιβάλ στο Καρπενήσι

Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αλμυρού παρευρέθηκε στο 26ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου το οποίο έλαβε χώρα στις 1-4/7 και στο οποίο παρευρέθηκαν χορωδίες από διάφορες χώρες και είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή. Η χορωδία μας επέλεξε ακούσματα από καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Μάρκο Βαμβακάρη, τον Διονύση Σαββόπουλο κ.α. υπό την διεύθυνση της Μαριάννας Σαμαρτζή και στο πιάνο την διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού, Φρόσω Γαρδικλή.

Την Μικτή χορωδία του Δήμου Αλμυρού συνόδευσε στο φεστιβάλ η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και υπεύθυνη σε θέματα παιδείας και πολιτισμού, Αρετή Μπέη.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η χορωδία μας έλαβε μέρος σε μία τόσο μεγάλη εκδήλωση διεθνούς βεληνικούς και που είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την Χορωδία του Δήμου και το έργο της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Επιβραβεύβουμε και επικροτούμε εκδηλώσεις σαν αυτές και υποστηρίζουμε ενεργά την Μικτή Χορωδία του Δήμου Αλμυρού στο να παρίσταται σε τέτοιες εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό» ανέφερε σχετικά η κα Μπέη.


Σχετικά Άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσία της Χορωδίας εκπροσωπώντας τον Δήμο Αλμυρού!

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσία της Χορωδίας εκπροσωπώντας τον Δήμο Αλμυρού!

Η Τετράφωνη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αλμυρού, στα πλαίσια των καλοκαιρινών  καλλιτεχνικών δράσεών της είχε την…