• 15 Μαΐου, 2023

Μαζί έκαναν ντεμπούτο 14 ετών, μαζί αναλαμβάνουν τη διοίκηση της Δήμητρας!

Μαζί έκαναν ντεμπούτο 14 ετών, μαζί αναλαμβάνουν τη διοίκηση της Δήμητρας!

Δημήτρης Στεφανής και Πέτρος Θωμαΐδης, οι αρχηγοί της Δήμητρας της Γ’ Εθνικής, βγαίνουν μπροστά και θα ηγηθούν του νέου διοικητικού σχήματος του συλλόγου της Ευξεινούπολης. Το βράδυ της Παρασκευής, έγινε συνάντηση παραγόντων που αναμένεται να στελεχώνουν τη νέα διοίκηση και επιχειρηματιών που υποσχέθηκαν οικονομική βοήθεια για τις ανάγκες της “Θεάς”.

Οι δύο προαναφερθέντες έμαθαν ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Δήμητρας και μαζί έκαναν ντεμπούτο στον ίδιο αγώνα σε ηλικία 14 ετών. Τα χρόνια πέρασαν, διέγραψαν μια εξαιρετικήπορεία στα γήπεδα του ποδοσφαίρου κερδίζοντας την εκτίμηση συμπαικτών, αντιπάλων και φιλάθλων και πλέον εγκαταλείπουν την αγωνιστική δράση. Ο μεν Θωμαΐδης δεν αγωνίστηκε το 2022-23, ο δε Στεφανής έκλεισε την καριέρα του με τη φανέλα του Αίαντα. Η αγωνιστική-διοικητική κατάσταση όμως στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα του χωριού τους, τούς κινητοποίησε και έτσι, ανέλαβαν πρωτοβουλία για να “χτίσουν” την νέα Δήμητρα. Στη Β’ Τοπική το 2023-24 με νεαρά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή, ενώ σημαντικό να αναφέρουμε πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.

Μετά την καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος και όπως φαίνεται, ύστερα από την μαρτυρική φετινή χρονιά, κάτι καλό γίνεται για τον ιστορικό σύλλογο της Δήμητρας, με τους Θωμαΐδη-Στεφανή να δίνουν το παράδειγμα. Θα είμαστε δίπλα στην προσπάθειά τους, όπως άλλωστε σε όλους τους συλλόγους της περιοχής μας…

 

Σχετικά Άρθρα

Μεταγραφή για την Δήμητρα

Μεταγραφή για την Δήμητρα

Μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της ανακοίνωσε η Δήμητρα Ευξεινούπολης καθώς τα πράσινα θα φοράει ο…
Στα πράσινα της Δήμητρας ο Φώτης Πλαβός!!!

Στα πράσινα της Δήμητρας ο Φώτης Πλαβός!!!

Στα πράσινα της Δήμητρας Ευξεινούπολης θα πρέπει να συνηθίσουμε πλέον τον Φώτη Πλαβό. Ο έμπειρος κι…
Δήμητρα: Πήρε Σταντσούρη, Κανδήλα, πάει για Πλαβό!

Δήμητρα: Πήρε Σταντσούρη, Κανδήλα, πάει για Πλαβό!

Δύο ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο δυναμικό της η Δήμητρα, η οποία απέκτησε τον αμυντικό Στέλιο Σταντσούρη και…