• 9 Μαΐου, 2023

Ραντεβού στις 10-11 Ιουνίου για το 5ο Ράλι Αλμυρός δίνουν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Ραντεβού στις 10-11 Ιουνίου για το 5ο Ράλι Αλμυρός δίνουν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Ένας μήνας έμεινε για μια σημαντική διοργάνωση στον Αλμυρό! Το 5ο Ράλι Αλμυρός ορίστηκε να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου 2023 και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο όσον αφορά στις συμμετοχές.

Αναφέρουμε πως ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί τον Οκτώβριο, τότε όμως την τελευταία στιγμή αναβλήθηκε καθώς δεν συμπληρώθηκε ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών εξαιτίας αποχής των αγωνιζομένων για εσωτερικά θέματα της Ομοσπονδίας. Μάλιστα οι 18 συμμετοχές που είχαν δηλωθεί, ήταν κατά πολύ περισσότερες από άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις πλησίον της Αθήνας.

Εδώ και λίγες ημέρες, οι διοργανωτές, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για την άρτια διοργάνωση του 5ου Ράλι Αλμυρός. Συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον Δήμαρχο κο Ευάγγελο Χατζηκυριάκο, αφού η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Αλμυρού υποστηρίζουν και είναι συνδιοργανωτές αυτού του αθλητικού γεγονότος που θα φέρει στην περιοχή μας εκατοντάδες επισκέπτες.

Ο αγώνας προσμετρά τόσο στο Κύπελλο Ασφάλτου Βορείας Ελλάδος όσο και σε αυτό της Νοτίου και οι οδηγοί θα διανύσουν συνολικά 100 χιλιόμετρα, εκ των οποίων τα 45 είναι αυτά των δύο ειδικών διαδρομών, στους Αγίους Θεοδώρους και τις Νηές. Στις 10 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων το μεσημέρι και η πανηγυρική εκκίνηση το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, ενώ στις 11 Ιουνίου το αγωνιστικό σκέλος.

Πληρώματα από κάθε γωνιά της Ελλάδος αναμένεται να βρεθούν στον Αλμυρό και να λάβουν μέρος στο ράλι που είναι από τα λίγα με παραθαλάσσιες διαδρομές και η θέση του στο κέντρο της χώρας δίνει εύκολη προσβασιμότητα σε αθλητές από διάφορα μέρη. Η ειδική στους Αγίους Θεοδώρους θα γίνει δύο φορές από τους οδηγούς και στις Νηές τρεις. «Φιλοξενούν ποικιλία στροφών από πατημένα και γρήγορα κομμάτια που δοκιμάζουν τις αντοχές και το θάρρος των αγωνιζομένων μέχρι κλειστά και τεχνικά κομμάτια στα οποία θα παίξει ρόλο η προσοχή στη λεπτομέρεια και η προετοιμασία των αυτοκινήτων. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση τις υψομετρικές διαδρομές που άλλοτε χαρίζουν κι άλλοτε στερούν το πλεονέκτημα στα δυνατά αυτοκίνητα αλλά και το γεγονός πως οι συγκεκριμένες ειδικές δεν διστάζουν να δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο σε όποιον τις υποτιμήσει, τότε η πρόκληση για τα πληρώματα αυξάνεται δραματικά» αναφέρεται από τους διοργανωτές που εκφράζουν τη σιγουριά τους για το αγκάλιασμα της διοργάνωσης από την τοπική κοινωνία.

Ραντεβού λοιπόν στις 10-11 Ιουνίου για το 5ο Ράλι Αλμυρός δίνουν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού!


Σχετικά Άρθρα

Βίντεο και φωτογραφίες από τη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού

Βίντεο και φωτογραφίες από τη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ωδείου με τίτλο…
Wardrobe fashion party με πλούσια δώρα, dj, ποτά και τι άλλο… μόδα!

Wardrobe fashion party με πλούσια δώρα, dj, ποτά και τι άλλο… μόδα!

Ακόμη μια χρονιά τα wardrobe boutique Αλμυρού και Βόλου πραγματοποίησαν ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι μόδας για τους…
Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, κεράσματα και μουσική στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πολιτιστικού Σ. Μικροθηβών

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, κεράσματα και μουσική στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πολιτιστικού Σ. Μικροθηβών

Μια πολύ ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή ετοίμασαν τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροθηβών που πραγματοποιήθηκε…