• 23 Απριλίου, 2023

Με ανατροπή στην ανατροπή… η Σκιάθος πέρασε από τις Μικροθήβες (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Με ανατροπή στην ανατροπή… η Σκιάθος πέρασε από τις Μικροθήβες (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ημέρας της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, η Σκιάθος νίκησε 3-2 στις Μικροθήβες με ανατροπή στην ανατροπή… Προηγήθηκαν νωρίς οι νησιώτες, έφεραν τούμπα το ματς οι γηπεδούχοι και είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες για άλλα τέρματα αλλά μετά την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, η ομάδα από τη Σκιάθο ήταν καλύτερη, έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη και έφθασε στο νικητήριο τέρμα με τον εορτάζοντα σήμερα αρχηγό της Θωμά Σταμέλο.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του “Λαού” και δείτε τις φωτογραφίες από τη σημερινή ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική συνάντηση.

Σε αντεπίθεση στο 4ο λεπτό, από πάσα του Σταντζούρη, ο Μάριος Καλέμι βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Η πρώτη ευκαιρία για τους νησιώτες ήταν σουτ του Βεργίνη από πλεονεκτικό σημείο που απέκρουσε ο Σταφυλάς (αμυντικός, κατά συνθήκη σήμερα τερματοφύλακας).

Τρία γκολ σε 6 λεπτά!
Ο Βεργίνης με πέναλτι έκανε το 0-1 στο 13ο λεπτό. Δεν πέρασαν δύο λεπτά και οι Μικροθήβες ισοφάρισαν όταν ο Λανάι έκανε σέντρα, ο Μ. Καλέμι πήρε την κεφαλιά και ο Τσότσος στην προσπάθειά του να διώξει, πέτυχε αυτογκόλ. Κλώτσησε να απομακρύνει, αλλά η μπάλα πήγε προς τα πίσω και έτσι γράφτηκε το 1-1. Μετά από τρία λεπτά, οι γηπεδούχοι έφθασαν και σε άλλο τέρμα! Στο 18′ ο Σταντζούρης σκόραρε με πολύ ωραίο πλασέ που πήγε στο παραθυράκι της εστίας!

Τρομερή ευκαιρία για τις Μικροθήβες με σουτ του Μάριου Καλέμι άουτ σχεδόν από τη μικρή περιοχή (στο 23′ ύστερα από κεφαλιά του Σταντζούρη σε φάουλ του Λανάι). Ο αδερφός του σούταρε για να σκοράρει σε άδεια εστία από λάθος του γκολκίπερ αλλά ο Ντάμτσιος με τάκλιν έσωσε τη Σκιάθο από τρίτο εις βάρος της τέρμα (32′). Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι νησιώτες είχαν τέσσερα κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα αλλά έφθασαν στο 2-2 με σουτ του Γ. Τάσσου από το ημικύκλιο που πήγε στη γωνία. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 70′ σουτ του Βεργίνη έβγαλε σε κόρνερ ο Σταφυλάς. Μετά την εκτέλεση, κεφαλιά του Τσότσου στην καρδιά της άμυνας έφυγε ελάχιστα άουτ σε μια πολύ καλή φάση για να σκοράρει η φιλοξενούμενη ομάδα. Αυτό έγινε στο 72′ με δυνατό ευθύβολο σουτ του αρχηγού Θωμά Σταμέλου, ενώ αργότερα ο Γ. Τάσσος είχε σουτ στο δοκάρι. Τέλος, στο 90′ ο Τάκα νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Σταφυλά, ενώ τραυματίας στο χέρι αποχώρησε ο Νίκος Καλέμι.

Μικροθήβες: Σταφυλάς, Γκόλιας, Τιμπλαλέξης, Παπανίκος, Λανάι, Γ. Γκαραβέλας, Θ. Γκαραβέλας (45′ Κυριέρης), Σκαρλάτος, Σταντζούρης, Ν. Καλέμι, Μ. Καλέμι (68′ Αναγνώστου).
Σκιάθος: Τσάκος, Γ. Σταμέλος (59′ Ντάση), Μπομπάι, Τσότσος, Ντάμτσιος, Θ. Σταμέλος, Τσορμπατζόγλου, Μπεσίρι (58′ Τζ. Τάσσος), Πρίφτης, Βεργίνης, Γ. Τάσσος (82′ Τάκα).

 


Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στις Μικροθήβες

Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στις Μικροθήβες

Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης 25/7 στις Μικροθήβες καθώς ήταν σε…
Γέμισε από άκρη σε άκρη η πλατεία Μικροθηβών για τη θρησκευτική πανήγυρη της Αγίας Κυριακής

Γέμισε από άκρη σε άκρη η πλατεία Μικροθηβών για τη θρησκευτική πανήγυρη της Αγίας Κυριακής

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου διοργανώθηκε το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 η θρησκευτική πανήγυρις προς…
Αναβίωσαν το έθιμο του κλήδονα σε Νέα Αγχίαλο και Μικροθήβες

Αναβίωσαν το έθιμο του κλήδονα σε Νέα Αγχίαλο και Μικροθήβες

Το έθιμο του κλήδονα με το κάψιμο των πρωτομαγιάτικων στεφανιών αναβίωσε και φέτος στη Νέα Αγχίαλο…