• 17 Απριλίου, 2023

Στις 29 Απριλίου η γιορτή του μαζικού αθλητισμού στο Κουρί

Στις 29 Απριλίου η γιορτή του μαζικού αθλητισμού στο Κουρί

Το απόγευμα της 29ης Απριλίου, ημέρα Σάββατο, το δάσος Κουρί θα γεμίσει δρομείς και φίλους του αθλητισμού που θα λάβουν μέρος στον 7ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου! Πρόκειται για μια ωραία εκδήλωση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως θεσμός στην περιοχή μας και αποτελεί διοργάνωση του Συλλόγου Φίλων Δάσους Κουρί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Αλμυρού, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου «Κένταυρος» και τον ΓΣΑ-τμήμα στίβου.

Πρωταρχικός σκοπός του αγώνα είναι όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη φύση και το τρέξιμο στο πανέμορφο δάσος, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες με συνανθρώπους και να βιώσουν όμορφες στιγμές στη φύση. «Με τη φράση Run for All ως σύνθημα πιστεύουμε πως το Δάσος δημιουργεί ένα καλύτερο αύριο για όλους» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει διαδρομές 5.000 μ. και 10.000μ. για ενήλικες, 1.500 μ. για μαθητές Γυμνασίου, 500 μ. για μαθητές Δημοτικού και 500 μ. για ΑμεΑ.

Για τους ανηλίκους , αφού γίνει η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής , θα πρέπει να υπογραφεί από γονέα ή κηδεμόνα έντυπη Υπεύθυνη Δήλωση και να κατατεθεί εκτυπωμένη στη γραμματεία τη μέρα του αγώνα για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής. Θα υπάρχουν υπεύθυνες δηλώσεις και στη γραμματεία αγώνα ή στο www.dasoskourialm.blogspot.com

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια (ξύλινα). Απονομή επάθλων θα γίνει στους τρεις πρώτους νικητές/τριες.

Το πρόγραμμα Αγώνων
-16:30-17:30 Λειτουργία γραμματείας για παραλαβή αριθμών
-17:30 εκκίνηση παιδικών αγώνων 500μ , 1.000μ και 500μ ΑμεΑ
-18:30 εκκίνηση αγώνων 5χλμ και 10χλμ
-Τελετή απονομής μετά το τέλος των αγώνων

Όλες οι ανακοινώσεις που αφορούν τον αγώνα δημοσιεύονται στη ιστοσελίδα  www.dasoskourialm.blogspot.com, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στους Μπουκόρο Βασίλη (τηλ. 6974747946) και Κυριαζή Κώστα (τηλ. 6994583137). Δηλώσεις συμμετοχής  γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023.

Τέλος, σημειώνεται πως αγώνας θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του κοινωνικού Παντοπωλείου και των σπιτιών Γαλήνης του Δήμου Αλμυρού.

(η φωτο είναι αρχείου)


Σχετικά Άρθρα

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη μέρα του Fitness challenge Πανελλήνιοι 2023 Αλμυρός (απόγευμα 1)

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη μέρα του Fitness challenge Πανελλήνιοι 2023 Αλμυρός (απόγευμα 1)

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο από το Πανελλήνιο Κύπελλο σωμ. διάπλασης της δεύτερης μέρας. Ακολουθούν και άλλα…
Δημ. Τσιμπανάκος: Η αναδιοργάνωση του τομέα του αθλητισμού είναι υψίστης σημασίας

Δημ. Τσιμπανάκος: Η αναδιοργάνωση του τομέα του αθλητισμού είναι υψίστης σημασίας

Άρθρο του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, Δημήτρη Τσιμπανάκου Η χώρα που «γέννησε» τους…
ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Το πρόγραμμα των επόμενων αναβάσεων-εξορμήσεων

ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Το πρόγραμμα των επόμενων αναβάσεων-εξορμήσεων

Δημοσιεύουμε το επόμενο πρόγραμμα των επόμενων αναβάσεων-εξορμήσεων του τμήματος πεζοπορίας του ΕΟΣ Αλμυρού:   ΜΑΡΤΙΟΣ: 24-26/3…