• 21 Μαρτίου, 2023

Ανακοίνωση της διοίκησης του Γ.Σ.Α.

Ανακοίνωση της διοίκησης του Γ.Σ.Α.

Σχετικά με την απονομή μεταλλίων και κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων μπάσκετ του ΓΣΑ στο ημίχρονο του αγώνα ΓΣΑ-Ανόρθωση στις 19 Μαρτίου, ο πρόεδρος του συλλόγου Λεωνίδας Κωτούλας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θέλουν να ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη από τους επισήμους, τον Υφυπουργό κο Τριαντόπουλο, τον Δήμαρχο κο Χατζηκυριάκο και τους άλλους πολιτικούς φορείς οι οποίοι παρέστησαν στον αγώνα αλλά δεν συμμετείχαν στις απονομές.

Γεγονότα σαν αυτά είναι καταδικαστέα και δεν έχουν καμία θέση στον σύλλογό μας. Δεν μπορούν κάποιοι να χρησιμοποιούν τον σύλλογο είτε για προσωπικούς είτε για πολιτικούς είτε οικονομικούς σκοπούς. Το γεγονός αυτό που έγινε στον συγκεκριμένο αγώνα μπάσκετ, δηλαδή να κάνει απονομή μόνο ένας από τους παριστάμενους επισήμους, το χαρακτηρίζουμε απαράδεκτο και δεν εκφράζει τη διοίκηση του ΓΣΑ της οποίας είμαι επικεφαλής. Θα έπρεπε πρώτα να ζητήσουν συγγνώμη αυτοί που οργάνωσαν και χειρίστηκαν την εκδήλωση των απονομών οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι του μπάσκετ. Ήταν ένα ατυχές γεγονός για το οποίο ενημερώθηκα εκ των υστέρων, αργά το βράδυ καθώς δεν ήμουν στο γήπεδο.

Η διοίκηση του Γ.Σ.Α. δεν θα ανεχθεί ξανά τέτοιες συμπεριφορές από αυτούς που θέλουν να λέγονται υπεύθυνοι του τμήματος μπάσκετ χωρίς να αναλαμβάνουν καμία ευθύνη, εκφράζοντας μόνο την προσωπική τους βούληση και σε καμία περίπτωση αυτά που πρεσβεύει ο ιστορικός μας σύλλογος με την εκλεγμένη διοίκησή του. Ο Γ.Σ.Α. δεν εκφράζει κανένα κόμμα ούτε πολιτικό πρόσωπο και δεν ανέχεται παρεμβάσεις από κανέναν.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του δ.σ.


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.