• 21 Μαρτίου, 2023

Επίσκεψη Μαρίνας Χρυσοβελώνη στην Αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας

Επίσκεψη Μαρίνας Χρυσοβελώνη στην Αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας

Την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας επισκέφτηκε η  τέως υφυπουργός και εκ νέου υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Συγκεκριμένα η Μ. Χρυσοβελώνη συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Γεώργιο Ντιζέ και αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του,  συζήτησαν θέματα που απασχολούν το Σώμα  γενικότερα αλλά και ειδικότερα στο Νομό  Μαγνησίας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πρόβλημα του μειωμένου προσωπικού στο Νομό Μαγνησίας και στην ανάγκη επιπλέον στελέχωσης της αστυνομικής δύναμης σε επίπεδο νομού. Όπως τόνισε ο κ. Ντιζές, για να επιλυθεί το πρόβλημα απαιτείται να αυξηθούν οι οργανικές θέσεις στην περιοχή, ώστε να υπάρξει μια ισόρροπη κατανομή θέσεων και στα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα.

Παράλληλα τονίστηκε ότι η Μαγνησία αποτελεί τουριστικό προορισμό καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και γι’ αυτό το λόγο  οι ανάγκες παρεμβάσεων  των αστυνομικών δυνάμεων είναι ακόμη μεγαλύτερος. Η Μ. Χρυσοβελώνη δήλωσε πως οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας πράττουν ότι είναι εφικτό  για να ενισχύσουν το αίσθημα  ασφάλειας των πολιτών διασφαλίζοντας την ποιοτικότερη διαβίωση κάθε πολίτη.

Στη συνέχεια της επίσκεψης η Μ. Χρυσοβελώνη, επισκέφθηκε το Γραφείο Περιστατικών Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας όπου συνεχάρη το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που το στελεχώνει  για την εξαιρετική προσφορά τους στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Από την πλευρά της η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε επ’ αυτού: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο θεσμός που νομοθετήσαμε για πρώτη φορά επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αφορά στην ίδρυση και στελέχωση γραφείων περιστατικών αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας σε κάθε αστυνομική διεύθυνση, λειτουργεί  άψογα και συνεισφέρει όταν καλείται να διαχειριστεί παρόμοια περιστατικά».


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου 14-6-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 14-6-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 14…
Συσκέψεις  ΠΕΣΟΠΠ και ΥΠΚΚ – Αποφάσεις και ανακοινώσεις για καύσωνα

Συσκέψεις ΠΕΣΟΠΠ και ΥΠΚΚ – Αποφάσεις και ανακοινώσεις για καύσωνα

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων έλαβε χώρα χθες σύσκεψη του ΠΕΣΟΠΠ…
Συστάσεις του Δήμου Αλμυρού στους πολίτες ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών των επόμενων ημερών

Συστάσεις του Δήμου Αλμυρού στους πολίτες ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών των επόμενων ημερών

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αλμυρού ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το  έκτακτο δελτίο επιδείνωση του καιρού …