• 18 Μαρτίου, 2023

Τελευταίο χειροκρότημα για τα κορίτσια του Αλμυρού που παρέμειναν στη Β’ Εθνική

Τελευταίο χειροκρότημα για τα κορίτσια του Αλμυρού που παρέμειναν στη Β’ Εθνική

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο χωρίς άγχος για την ομάδα του ΓΣΑ η οποία την ήττα την περασμένη αγωνιστική παρά την ήττα, εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία. Έτσι, ο αγώνας με αντίπαλο τον ΓΣ Νίκαιας στο κλειστό του Αλμυρού, που αρχίζει στις 18:00, αποτελεί γιορτή για τον σύλλογο κι ευκαιρία για το φίλαθλο κοινό της πόλης να χειροκροτήσει για τελευταία φορά φέτος τις παίκτριες του Χρήστου Μακρή!

Μία δύσκολη σεζόν φθάνει στο τέλος της και οι άνθρωποι του ΓΣΑ χαμογελούν από ικανοποίηση…  Ήταν στις 29 Οκτωβρίου όταν έγινε το πρώτο σερβίς στη Β’ Εθνική Γυναικών της φετινής περιόδου. Η κυανόλευκη ομάδα είχε να αντιμετωπίσει αρκετά ζητήματα όσον αφορά στο ρόστερ της. Πέντε βασικές  παίκτριες της προηγούμενης σεζόν σταμάτησαν για διάφορους λόγους, οι βασικές αυτού του πρωταθλήματος Καραγιάννη, Κωνσταντίνου, Μπουκουβάλα προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις, οπότε η παρουσία τους στις προπονήσεις δεν ήταν η ενδεδειγμένη, ενώ συν τοις άλλοις κάποιες παίκτριες που ήρθαν μεταγραφή στον ΓΣΑ, για επαγγελματικούς-προσωπικούς λόγους δεν συμμετείχαν σε όλα τα παιχνίδια.

Η πασαδόρος Παπαγιώργου, η οποία είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, έλειψε σε πολλά παιχνίδια και δεν υπήρχε αντικαταστάτριά της. Και βεβαίως υπάρχουν κορίτσια 13-16 ετών που ακόμη δεν ήταν έτοιμα για αυτό το επίπεδο, λογικό αφού τώρα φαίνονται τα σημάδια της περιόδου του κορωνοϊού. Πήραν όμως χρόνο συμμετοχής κι αγωνιστικές παραστάσεις και τα επόμενα χρόνια θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο! Με όλα αυτά -συν τον παράγοντα τύχη αφού πολλά ματς ο ΓΣΑ τα έχασε στις λεπτομέρειες στο τάι μπρέικ- φθάσαμε η παραμονή να παίζεται τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η Νίκαια έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και έτσι η αναμέτρηση ΓΣΑ-ΓΣ Νίκαιας σήμερα Σάββατο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πάντως, οι «κυανόλευκες» θέλουν να αποχαιρετήσουν το πρωτάθλημα με ροζ φύλλο, να πανηγυρίσουν την πέμπτη νίκη στη σεζόν!

Τέλος, οι έφοροι του τμήματος βόλεϊ απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο. Το βόλεϊ έχει το δικό του κοινό και αξίζει υποστήριξης διότι η ομάδα αποτελείται από νεαρά κορίτσια της πόλης που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια τους τελευταίους επτά μήνες και έφεραν θετικά αποτελέσματα, δηλαδή πέτυχαν τον στόχο της παραμονής. Δικαιούνται το χειροκρότημα των φιλάθλων του Αλμυρού!


Σχετικά Άρθρα

To φωτορεπορτάζ του αγώνα βόλεϊ του ΓΣΑ στο κλειστό της Νέας Ιωνίας

To φωτορεπορτάζ του αγώνα βόλεϊ του ΓΣΑ στο κλειστό της Νέας Ιωνίας

Με ελλείψεις και κακή απόδοση από αυτές που αγωνίστηκαν, ο ΓΣΑ έχασε 3-0 σετ στο κλειστό…
Δραματική εξέλιξη στον αγώνα ΓΣΑ-Ασκληπιός που κράτησε 2,5 ώρες (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Δραματική εξέλιξη στον αγώνα ΓΣΑ-Ασκληπιός που κράτησε 2,5 ώρες (ρεπορτάζ-φωτογραφίες)

Δραματική εξέλιξη είχε ο πρώτος αγώνας της σεζόν στη Β’ Εθνική για τον ΓΣΑ. Με αντίπαλο…
Βόλεϊ: Δεύτερη νίκη για τις Γυναίκες του ΓΣΑ σε αγώνα με 223 πόντους! Σήμερα εντός οι Κορασίδες

Βόλεϊ: Δεύτερη νίκη για τις Γυναίκες του ΓΣΑ σε αγώνα με 223 πόντους! Σήμερα εντός οι…

Το “δύο στα δύο” έκανε η ομάδα Γυναικών του ΓΣΑ στη Β’ Εθνική! Μετά το 3-1…