• 18 Μαρτίου, 2023

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού ο Γ. Ζώγας – Επίσημη ανακοίνωση

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού ο Γ. Ζώγας – Επίσημη ανακοίνωση

«Ας εργαστούμε λοιπόν όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε το Δήμο που μας αξίζει!»

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, συνδημότες και συνδημότισσες, φίλες και φίλοι.

Είναι γεγονός και αποτελεί κοινό τόπο ότι τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας και της γενικευμένης οικονομικής και υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, ο Δήμος μας έχει παρασυρθεί σε μια κατάσταση που τον έχει οδηγήσει  σε ένα αδικαιολόγητο αναπτυξιακό τέλμα, με άμεσες συνέπειες στην καθημερινότητα όλων μας.

Η έλλειψη συντήρησης των υφιστάμενων υποδομών και η ανυπαρξία τροχοδρόμησης υλοποίησης νέων, η απουσία μέριμνας για τη διαχείριση του Δάσους Κουρί και των Λιμνών «Ζηρέλια», το έλλειμμα πρόβλεψης και υλοποίησης πολιτικών βιώσιμης ανάπτυξης με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο, είναι μερικές μόνο πτυχές της συνολικής οργανωτικής, λειτουργικής και πολιτικής ατολμίας, όσων είχαν τη δυνατότητα και εντούτοις επέλεξαν, να απέχουν απ’ το να δώσουν λύση στα ζητήματα καθημερινότητας που μας ταλανίζουν όλους.

Σε αυτή λοιπόν τη χρονική συγκυρία, της αποποίησης και μετάθεσης ευθυνών και της απουσίας μετρήσιμου οράματος και σχεδίου, αφουγκραζόμενος την επιθυμία και την ανάγκη όλων των ενεργών και συνειδητοποιημένων πολιτών για μια καλύτερη καθημερινότητα, δηλώνω ηχηρό και υπεύθυνο παρόν, θέτοντας τις δυνάμεις και την αγάπη μου για τον τόπο μας στην υπηρεσία του καθενός και της καθεμίας από εσάς, πιστεύοντας ακράδαντα πως μόνο συμμετοχικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε το παρόν και το μέλλον που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.

Μ’ αυτές τις σκέψεις, οι οποίες ξέρω καλά πως μας απασχολούν όλους, θέλω να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Αλμυρού, ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Η μέχρι σήμερα ενεργή και αξιόμαχη συμμετοχή μου στα κοινά ως Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας, αλλά και ως σκεπτόμενος και μαχητικός ενεργός πολίτης που προέρχεται από την κοινωνία του Δήμου Αλμυρού, ζει, εργάζεται, δραστηριοποιείται επαγγελματικά και μεγαλώνει τα δύο του παιδιά σε αυτή, ισχυροποίησαν την απόφασή μου, πάντα στη βάση μιας γενικής, ευρείας και καθολικής πρόσκλησης προς όλους και όλες, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και πολιτικό πατερναλισμό.

Για το λόγο αυτό, και επειδή πεποίθησή μου είναι ότι η συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές αφορά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και δεν πρέπει να περιχαρακώνεται μέσα σε στενά κομματικά όρια, κατέθεσα την παραίτησή μου από όλες τις κομματικές θέσεις ευθύνης που κατείχα στο παρελθόν, δηλώνοντας έμπρακτα και εμφατικά ότι απευθύνομαι, επιθυμώ και πρόκειται να είμαι Δήμαρχος όλων.

Στο κάλεσμα αυτό δεν περισσεύει κανείς και απαιτείται καθολική συστράτευση. Ας εργαστούμε λοιπόν όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε το Δήμο που μας αξίζει!

Μετά τιμής

Γεώργιος Θ. Ζώγας

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δήμου Αλμυρού


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 12-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 12-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 12…
Την Παρασκευή 19/7 η Ψαράδικη Βραδιά στα Κανάλια Μαγνησίας με Πάγκαλο και Aida

Την Παρασκευή 19/7 η Ψαράδικη Βραδιά στα Κανάλια Μαγνησίας με Πάγκαλο και Aida

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:30 μ.μ. θα διεξαχθεί η Ψαράδικη Βραδιά, που αποτελεί…
Συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων για περιβαλλοντικές δράσεις και κατασκευή κατοικιών για πλημμυροπαθείς

Συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων για περιβαλλοντικές δράσεις και κατασκευή κατοικιών για…

Σε ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό έργο με σαφές περιβαλλοντικό αποτύπωμα αλλά και κοινωνικής ευθύνης με την κατασκευή…