• 28 Δεκεμβρίου, 2022

Εύκολη πρόκριση για τον Πύρασο (φωτογραφίες)

Εύκολη πρόκριση για τον Πύρασο (φωτογραφίες)

Ο Πύρασος έκλεισε με νίκη το 2022 καθώς σήμερα το μεσημέρι, στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, επιβλήθηκε 6-0 του Α.Σ Μικροθηβών για τη β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Τα γκολ σημειώθηκαν ως εξής: 1-0 στο 10’ με σουτ του Τσιότρα ύστερα από πάσα του Νίνου στον Φουρκιώτη κι ασίστ του νεαρού επιθετικού. 2-0 στο 25’ όταν σε γύρισμα του Γκαραβέλα, πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας ο Φουρκιώτης, έγινε κόντρα κι από πλάγια, κοντά στην εστία, σκόραρε ο Στεργίου. 3-0 στο 28’, το γκολ ο Φουρκιώτης με προβολή σε δημιουργία Γκαραβέλα. Αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.

4-0 στο 55’ με ατομική ενέργεια του Καραγιώργου που πέρασε όλους τους αντιπάλους και τον τερματοφύλακα. 5-0 στο 65’ σε φάση που ξεκίνησε με φάουλ υπέρ των Μικροθηβών: ο Τσιότρας έδιωξε με το κεφάλι, εκεί όπου στο κέντρο ήταν ο Καραγιώργος, ελίχθηκε και πέρασε κάθετη πάσα, με τον Γκαραβέλα να πλασάρει εύστοχα σε τετ-α-τετ. 6-0 στο 75’ με σκόρερ τον Καραγιώργο ύστερα από έξυπνη, μακρινή μεταβίβαση του Νίνου. Στα αξιοπερίεργα ότι ο Πύρασος είχε αρχηγό τον Θεοδωρόπουλο στο α’ ημίχρονο και τον Γκαραβέλα στο β’, αμφότεροι τελείωσαν φέτος το σχολείο.

***Στην επόμενη φάση, ο Πύρασος παίζει εκτός έδρας με τον νικητή του αγώνα Τοξότης-Θησέας, ενώ το τελευταίο ματς της ΕΠΣΘ για το 2022 διεξάγεται αύριο Πέμπτη όταν στην Άλλη Μεριά παίζουν Άνθιμος Γαζής-Ολυμπιακός Βόλου για το Κύπελλο.

ΑΣ Μικροθηβών: Σχώρης (60’ Τσινής), Γκόλιας, Δράκος (46’ Πορταρίτης), Παπανίκος (67’ Σταφυλάς), Λανάι, Γ. Γκαραβέλας, Ν. Καλέμι (60’ Θ. Γκαραβέλας), Σκαρλάτος, Τοκαλής (46’ Κυριέρης), Γ. Βέτσικας, Ν. Βέτσικας.
Πύρασος: Σαματάς, Χριστοδούλου, Νίνος, Γκάτσιος, Διαμαντένιας (65’ Σταντζούρης), Τσιότρας (65’ Κουτσούκης), Γκαραβέλας, Θεοδωρόπουλος (46’ Μαντζαβίνος), Λουκάι, Φουρκιώτης (46’ Καραγιώργος), Στεργίου (65’ Καραδήμας).


Σχετικά Άρθρα

Φιέστα τίτλου για τον ΑΣ Μικροθηβών!

Φιέστα τίτλου για τον ΑΣ Μικροθηβών!

Η διαδρομή του Αθλητικού Συλλόγου Μικροθηβών στο τοπικό μας ποδόσφαιρο έχει συμπληρώσει σαράντα χρόνια αλλά ο…
Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και πρώτων βοηθειών στις Μικροθήβες

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και πρώτων βοηθειών στις Μικροθήβες

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μικροθηβών, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, διοργανώνει το δεύτερο σεμινάριο πρώτων βοηθειών, ΚΑΡΠΑ…
Η κοπή πίτας του Α.Σ. Μικροθηβών μέσα από τις εικόνες του “Λαού”

Η κοπή πίτας του Α.Σ. Μικροθηβών μέσα από τις εικόνες του “Λαού”

H εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Α.Σ. Μικροθηβών ήταν μία ευκαιρία ώστε να μαζευτεί όλη…