• 6 Νοεμβρίου, 2022

Γλυκόπικρη γεύση για Ρήγα και ΓΣΑ

Γλυκόπικρη γεύση για Ρήγα και ΓΣΑ

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στους ανθρώπους του Ρήγα Φεραίου και του ΓΣ Αλμυρού το σημερινό 2-2 στο γήπεδο Βελεστίνου. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη βρέθηκε να χάνει αλλά πέτυχε την ανατροπή δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις, η δε του Κώστα Ρέππου απώλεσε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να φύγει με το διπλό…

Στα πρώτα λεπτά της συνάντησης, ο Χειλάς αστόχησε σε τετ-α-τετ, στο 20’ σουτ του Κοντοβά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 35’ έγινε το 0-1: εκτέλεση φάουλ του Αραπίτσα, δεν έδιωξαν οι γηπεδούχοι και ο Μιχόπουλος σκόραρε με κεφαλιά. Στην επανάληψη, οι «κυανόλευκοι» του Βελεστίνου έβγαλαν αντίδραση. Ισοφάρισαν στο 62’ με πλασέ του Γάρου και ο ίδιος παίκτης στο 81’ έκανε το 2-1. Τέσσερα γκολ ήδη για τον αρχηγό του Ρήγα και περσινό πρώτο σκόρερ της κατηγορίας. Ο ΓΣΑ κέρδισε πέναλτι στο 90ό λεπτό με τον Κοντοβά σε ανατροπή του από τον Φώτο. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε στο 2-2 ο Γιάννης Αραπίτσας, επίσης με 4 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, σκόρερ του Αλμυρού και στις τρεις αγωνιστικές.

Στο 1-1 κεφαλιά του Κοντοβά απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ρήγα, όπως και μια κόντρα στον Γοδενόπουλο που θα ήταν αυτογκόλ, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Κόκκαλη.

Ο ΓΣΑ στη δεύτερη δύσκολη έξοδό του έμεινε όρθιος κι έφθασε στους 5 βαθμούς, ο Ρήγας σκόραρε ξανά με ευκολία, αλλά δέχθηκε και πάλι δύο γκολ. Οι Βελεστινλιώτες έχουν δώσει τρία ματς ντέρμπι (με Μαγνησιακό, Πύρασο, ΓΣΑ) και τα τέρματα μέχρι στιγμής είναι 7-7.

Ρήγας Φεραίος: Φώτο, Αποστολίδης, Βλιώρας, Γκάγκας, Γοδενόπουλος, Γιαννιός (46’ Φούκης), Πατσής, Βαϊόπουλος, Γάρος, Σιόβας, Τσιακίρης (82’ Κολυμήτρας).
ΓΣΑ: Μάνος, Οικονόμου (75’ Τσιάτσιος), Θυμιόπουλος (70’ Τσαγιανίδης), Ντόντα, Πλαβός, Μιχόπουλος, Χριστοφορίδης (70’ Γκάμπας), Καρράς, Αραπίτσας, Κοντοβάς (90’ Κόκκαλης), Χειλάς.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…