• 23 Αυγούστου, 2022

Τιτάνες Αλμυρού: Δύο “ηχηρές” μεταγραφές και μία παραμονή…

Τιτάνες Αλμυρού: Δύο “ηχηρές” μεταγραφές και μία παραμονή…

Σε δύο μεταγραφές αθλητών που έχουν …φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της ΕΣΚΑΘ προχώρησε η ομάδα των Τιτάνων Αλμυρού. Τα ερυθρόλευκα θα φορούν τη νέα σεζόν ο Βασίλης Κοντάκης και ο Νίκος Γαλανάκης, παίκτες που δεν χρειάζονται συστάσεις στο μπασκετικό κοινό καθώς έχουν διαγράψει πορεία άνω των δύο δεκαετιών στον χώρο με μεγάλη επιτυχία. Πέρυσι αμφότεροι ήταν στην Ανόρθωση Βόλου, πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Κοντάκης έχει αγωνιστεί στη Μαγνησία σε Ανάληψη, Ολυμπιακό Βόλου, Λεχώνια, Αγριά, ΑΕΒΔ, Ανόρθωση και στην Αθήνα σε Περιστέρι, Κηφισιά, Χαλάνδρι, ενώ ο Γαλανάκης σε Νίκη Βόλου, Νέους Αθλητές Νίκης, Ίωνα, Θεσσαλικό, Μαγνησιακό, Λεχώνια, Ανάληψη, Ανόθρωση και στο Πέρα στην Αθήνα.

Με την εμπειρία τους θα καθοδηγήσουν τους νεαρότερους παίκτες των Τιτάνων στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Επίσης, μαζί τους παρέα θα είναι και ο Αντώνης Μητρουλάς ο οποίος για ακόμη μία χρονιά, δεύτερη στη σειρά, θα αποτελεί βασικό μέλος της αλμυριώτικης ομάδας του Θανάση Φλεβάρη. Αντιθέτως, ο νεαρός ταλαντούχος Δημήτρης Κολοκυθάς πέρασε φοιτητής στη Γεωπονική σχολή στην Αθήνα και είναι σε αναζήτηση συλλόγου για να αγωνιστεί εκεί.