• 23 Αυγούστου, 2022

Άρχισε προετοιμασία ο ΓΣΑ στο ανακαινισμένο παρκέ του κλειστού Αλμυρού / εικόνες

Άρχισε προετοιμασία ο ΓΣΑ στο ανακαινισμένο παρκέ του κλειστού Αλμυρού / εικόνες

Ο Παναγιώτης Νάνης υποδέχθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 22/8/22, τους παίκτες του στο κλειστό γυμναστήριο του Αλμυρού για την έναρξη της προετοιμασίας.

Όλοι παρόντες εκτός από δύο δικαιολογημένες απουσίες λόγω εργασίας ντόπιων αθλητών. Ο Βολιώτης κόουτς που αρχίζει την 4η σεζόν του στην κυανόλευκη ομάδα μίλησε για τη δουλειά που πρέπει να γίνει αυτή τη νέα σεζόν ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι.

Εκ μέρους της διοίκησης ο Γιάννης Μελέτης είπε πως “στόχος είναι να πάμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι, ήμασταν δεύτεροι στον όμιλο, οπότε τώρα θέλουμε την πρωτιά. Ζητάμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, για αυτό έχουμε χτίσει την ομάδα, είμαστε δίπλα σας και πρέπει να πετύχουμε την άνοδο”. Ο κ. Μελέτης μίλησε για τη συντήρηση του παρκέ -που λαμποκοπάει (!) όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες- και για άλλες εργασίες που θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο.

Παρούσα στην προπόνηση φυσικά και η Χάιδω Καραπτσιά, η οποία και φέτος θα έχει ενεργό ρόλο στην εκγύμναση των αθλητών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Σε σχέση με την περασμένη σεζόν, δύο παίκτες αποχώρησαν κι αναφερόμαστε στον Στέλιο Τσαβέ που ολοκλήρωσε την πορεία του στα παρκέ ως αθλητής και πλέον είναι προπονητής στον Ίωνα και τον Λαρισαίο πόιντ γκαρντ Αλέξανδρο Χασιώτη που θα αγωνιστεί στη Νίκαια. Νέα πρόσωπα φυσικά ο Μιχάλης Πελεκάνος, η μεγάλη μεταγραφή του ΓΣΑ το φετινό καλοκαίρι και αναμένεται επίσης να έρθει στην ομάδα ο νεαρός πλέι μέικερ, Γιώργος Μαστέλλος ο οποίος είχε πέρυσι μια πολύ καλή σεζόν φορώντας τη φανέλα του ΓΣ Βόλου.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν κι ορισμένα παιδιά του εφηβικού τμήματος, κάποια εκ των οποίων μάλιστα θα έχουν θέση στο ρόστερ της περιόδου 2022-23. Παράλληλα με τον πρωταθλητισμό, ο Βολιώτης τεχνικός θέλει να δημιουργήσει τη νέα φουρνιά γηγενών αθλητών που θα πάρουν σε λίγα χρόνια τη σκυτάλη από τους μεγαλύτερους και θα συνεχίσουν την μπασκετική παράδοση του συλλόγου.


Σχετικά Άρθρα

Οι ημερομηνίες των τελικών ΑΟ Τρίκαλα-ΓΣΑ

Οι ημερομηνίες των τελικών ΑΟ Τρίκαλα-ΓΣΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΓΣΑ έκλεισε θέση στους τελικούς του ομίλου μετά τη χθεσινή φοβερή…
Ώρα ημιτελικών για την κυανόλευκη ομάδα – Δηλώσεις Ανδρέα Πελεκούδα

Ώρα ημιτελικών για την κυανόλευκη ομάδα – Δηλώσεις Ανδρέα Πελεκούδα

Ώρα ημιτελικών για τον ΓΣΑ στη National League 2, με δύο παιχνίδια σε διάστημα τεσσάρων ημερών…
Οι ημερομηνίες των πλέι οφ στη National League 2

Οι ημερομηνίες των πλέι οφ στη National League 2

Με αγώνα στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του 4ου ομίλου για τον ΓΣΑ που αντιμετωπίζει…