• 1 Αυγούστου, 2022

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή πολεμικών τεχνών “Μαχητές”

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή πολεμικών τεχνών “Μαχητές”

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τη σχολή πολεμικών τεχνών «Μαχητές». Οι συγκεκριμένες εξετάσεις ολοκληρώθηκαν σε τρία μέρη, το πρώτο μέρος των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου, το δεύτερο στις 15 Ιουλίου και το τρίτο τα τέλη Ιουλίου.

Πειθαρχία, σεβασμός, αυτοέλεγχος, τέλεια τεχνική κατάρτιση, μαχητικό πνεύμα είναι τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τους αθλητές του Shihan Λεωνίδα Αντώνη. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στον Αλμυρό  και συμμετείχαν αθλητές από την σχολή της Σούρπης, της Νέας Αγχιάλου και του Αλμυρού.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές εξετάστηκαν στην ύλη της πολεμικής τέχνης Budokai δείχνοντας και παρουσιάζοντας τον καλύτερό τους εαυτό ανταποκρινόμενοι με ακρίβεια σε κάθε παράγγελμα του Shihan  Λεωνίδα Αντώνη ανεβάζοντας τον πήχη πιο ψηλά. Γονείς και φίλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τις εξετάσεις από κοντά θαυμάζοντας τα παιδιά τους και βλέποντας τεράστια πρόοδο επάνω τους.

Οι εξετάσεις χωρίζονται σε τέσσερα σκέλη ανεβάζοντας αρκετά τον βαθμό δυσκολίας για τους αθλητές. Αυτοί όμως μέσω της σκληρής προπόνησης είχαν ως αποτέλεσμα να καταφέρουν να εκπληρώσουν τον στόχο με την αξία τους. Το πρώτο μέρος αποτελείται από τεχνικές Kyokushin Nakamura Karate (kihon), το δεύτερο μέρος αποτελείται από τα Κάτα (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους), το τρίτο μέρος έχει τεχνικές Jiu Jitsu (Nage Ne Waza) και το τέταρτο είναι οι αγώνες πλήρους επαφής όπου ο εξεταζόμενος καλείται να αντιμετωπίσει διάφορους αντιπάλους ανάλογα με τη ζώνη που εξετάζεται. Όλα αυτά ανήκουν στην πολεμική τέχνη Budokai η οποία συνδυάζει διάφορες πολεμικές τέχνες μαζί όπως το σκληρό καράτε, το Kick Boxing, το Jiu Jitsu  με αποτέλεσμα οι αθλητές μας να θεωρούνται ολοκληρωμένοι αθλητές.

Για τον μήνα Αύγουστο η σχολή θα παραμένει κλειστή. Μόνο οι αθλητές οι οποίοι θα εξεταστούν για τον βαθμό της Μαύρης ζώνης 1ου Dan τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης των προαγωγικών εξετάσεων, οι γονείς ευχαρίστησαν τον Shihan Λεωνίδα Αντώνη λέγοντάς του πως είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνει καθώς και με την εξέλιξη των παιδιών τους. Ο ίδιος τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια, ευχαρίστησε τους εξεταστές, καθώς και τους βοηθούς του πλέον που είναι η Senpai Παπαγιάννη Αγγελική 2ο Dan και η Senpai Γκρίνια Γεωργία 1ο Dan για τη βοήθειά τους.

Τα μαθήματα ξεκινάνε την 1η Σεπτεμβρίου με καινούργιους στόχους.

Osu


Σχετικά Άρθρα

Καρατέκα από τον Αλμυρό στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Καρατέκα από τον Αλμυρό στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Για την Γερμανία και την πόλη Schweinfurt αναχώρησε την Παρασκευή η ελληνική αποστολή της IKO Nakamura…
Επιτυχίες για τους Μαχητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο Budokai

Επιτυχίες για τους Μαχητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο Budokai

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο κύπελλο Budokai την περασμένη Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη με διοργανωτή…
Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Έπειτα από την επιτυχία των τελευταίων παραστάσεων, η Θεατρική Ομάδα Αλμυρού ΣκηνοΠαίκτες παρουσιάζει για ακόμα δύο…