• 17 Μαΐου, 2022

Ο Δήμαρχος Αλμυρού βράβευσε τους μαθητές του ΓΕΛ για τις αθλητικές τους επιτυχίες/φωτορεπορτάζ

Ο Δήμαρχος Αλμυρού βράβευσε τους μαθητές του ΓΕΛ για τις αθλητικές τους επιτυχίες/φωτορεπορτάζ

Μια ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Τρίτη 17 Μαΐου) στο γραφείο του Δημάρχου που γέμισε από παιδικές φωνές κι όμορφα χαμόγελα! Ο Δήμαρχος Αλμυρού Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Λεωνίδα Βούλγαρη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Κουρί Ιωάννη Δεληζήση υποδέχθηκαν τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Αλμυρού που σημείωσαν επιτυχίες στα σχολικά αθλητικά πρωταθλήματα: τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ και τον Σταύρο Κοντοβά που διακρίθηκε στο άλμα εις ύψος.

Παρόντες φυσικά ο Διευθυντής του ΓΕΛ, Ιωάννης Θεοδώρου και ο γυμναστής-προπονητής της ομάδας βόλεϊ Σπύρος Μάμαλης οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για τη βοήθεια στη μετακίνηση της ομάδας λέγοντας ότι αυτή η υποστήριξη ήταν πολύ σημαντική.

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηκυριάκος συνεχάρη τα παιδιά για τις επιτυχίες. «Να ξέρετε ότι οι δραστηριότητες που κάνετε δίπλα στα μαθήματά σας, αποτελούν προσφορά στην κοινωνία μας, συμμετέχετε στα κοινά κατά έναν τρόπο, εκπροσωπείτε τον Αλμυρό. Όπως αγωνίζεστε στο γήπεδο, έτσι θέλει αγώνα και η ζωή. Η συμμετοχή σας στο σχολικό πρωτάθλημα σας δίνει εφόδια για τη ζωή σας, με αυτή τη βράβευση σας λέμε ευχαριστώ» είπε μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος, σχολιάζοντας πως η βράβευση έπρεπε να γίνει μόνο και μόνο για τη συμμετοχή, χωρίς να υπάρχει κάποια επιτυχία. Μάλιστα, είπε πως «με αυτή την παρουσία σας, θα είστε ινδάλματα για τα παιδιά της πόλης μας» και όχι όπως τα Φάρσαλα που έγινε χαμός με τον παίκτη του ριάλιτι της τηλεόρασης…

«Τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ αλλά και ο Σταύρος διακρίνονται από ήθος και είναι πολύ καλά παιδιά» επισήμανε ο κος Μάμαλης. Μίλησε και ο Ιωάννης Δεληζήσης δίνοντας κι αυτός με τη σειρά του συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στις αθλητικές διακρίσεις.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος έβαλε το μετάλλιο στο λαιμό σε κάθε μία κοπέλα και παρέδωσε το τρόπαιο στην αρχηγό Ισιδώρα Μαυρογένη. Το ίδιο και στον Σταύρο Κοντοβά ο οποίος πήρε τα δικά του έπαθλα διά χειρός Αντιδημάρχου Βούλγαρη. Μάλιστα απευθυνόμενος προς τον αθλητή του άλματος εις ύψος, ο κος Χατζηκυριάκος είπε πως έχει αναδειχθεί ανάδοχος για το έργο επίστρωσης του ταρτάν και ελπίζουμε σύντομα να αρχίσει το έργο. «Όνειρό μας είναι να ολοκληρωθεί αυτό το έργο και ύστερα από πολλά πολλά χρόνια να κάνουμε σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ κάποιο αγώνα στον Αλμυρό. Η πόλη μας έχει μεγάλη παράδοση στον στίβο και παρά τις αντίξοες συνθήκες στο στάδιο, τα παιδιά μας πρωταγωνιστούν και μας φέρνουν επιτυχίες, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν εφόσον οι υποδομές γίνουν καλύτερες» ανέφερε ο Δήμαρχος, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στον Σταύρο αλλά και στην προπονήτριά του Χάιδω Καραπτσιά.

Τα κορίτσια που αγωνίστηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος Λυκείων Θεσσαλίας (2η θέση): Κωτούλα Κωνσταντίνα, Αραμπατζή Σοφία, Καλομοίρη Θεοδώρα, Κολοκυθά Χριστίνα, Κούτε Ελεάνα, Κυρίτση Αναστασία, Μαχά Ξένια, Μαυρογένη Ισοδώρα, Μόρφη Ευφροσύνη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ετοίμασε ο «Λαός»:

 


Σχετικά Άρθρα

“Τα έσπασαν” οι Γοργόνες και οι Μάγκες του ΓΕΛ Αλμυρού

“Τα έσπασαν” οι Γοργόνες και οι Μάγκες του ΓΕΛ Αλμυρού

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η θεατρική παράσταση “Γοργόνες και Μάγκες” των μαθητών του Γενικού Λυκείου, που…
Θεατρική παράσταση ανεβάζουν οι μαθητές του ΓΕΛ

Θεατρική παράσταση ανεβάζουν οι μαθητές του ΓΕΛ

Οι μαθητές του ΓΕΛ Αλμυρού ανεβάζουν θεατρική παράσταση. Το Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 19:00, στο…
Πρωτιές του ΓΕΛ Αλμυρού σε σχολικούς διαγωνισμούς

Πρωτιές του ΓΕΛ Αλμυρού σε σχολικούς διαγωνισμούς

Μαθητές του ΓΕΛ Αλμυρού διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους σε μαθητικούς διαγωνισμούς και πρωταθλήματα. Ειδικότερα, στην…