Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού

Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού

Σε τακτική γενική συνέλευση εκλογών καλεί τα μέλη του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού.

Βάσει της ανακοίνωσης του Συλλόγου και του καταστατικού, πρέπει τα μέλη να είναι ταμειακώς εντάξει και να έχουν δικαίωμα να μετέχουν στην ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ  (βάσει των άρθρων 6 έως 9 και 26), η οποία θα γίνει στην ΑΙΘΟΥΣΑ των Γραφείων του Συλλόγου (Εργατικές Κατοικίες – Πλησίον Κέντρου Υγείας ) στον Αλμυρό, την  Κυριακή  15/05/2022  και ώρα 10.00  (πρωινή), προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: η εκλογή Προέδρου  Γενικής Συνέλευσης, η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των εκλογών, η έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, η έγκριση Απολογισμού έτους 2021 και Προϋπολογισμού έτους 2022 και τέλος οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Τα μέλη, για να ψηφίσουν, θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραίτητα την άδεια κυνηγίου θεωρημένη για την κυνηγετική περίοδο 2021-2022. Η ανακήρυξη των υποψηφίων έγινε σε συνεδρίαση στις 28/04/2022. Αυτοί είναι: Βελάνης Δημήτριος του Ευαγγέλου, Γαυρινιώτης Αθανάσιος του Ευαγγέλου, Επίσκοπος Δημήτριος του Κωνσταντίνου, Κωτούλας Δημήτριος του Κωνσταντίνου, Κολούμπαρδος Ιωάννης του Βασιλείου, Μακρής Παναγιώτης του Δημητρίου, Μπιρμπίλης Νικόλαος του Αθανασίου, Τζαβελας Αριστείδης του Ευαγγέλου, Τοσοούδης Παναγιώτης του Γεωργίου. Υποψήφιοι για την ελεγκτική επιτροπή είναι οι: Κόμπουρας Στυλιανός του Κωνσταντίνου, Κοσμάς Γεώργιος του Ευριπίδη, Χατζηβασιλειάδης Νικόλαος του Δημητρίου.

Στο ψηφοδέλτιο μπορεί ο κάθε ψηφοφόρος να βάλει από 1 έως 6  σταυρούς προτίμησης στους υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο και από 1 έως 2 για την Ελεγκτική Επιτροπή. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσεις μετά τη λήξη της γενικής συνέλευσης, έως και τις 19:00 μ.μ.


Σχετικά Άρθρα

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ  Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι            Μετά…
Ανοίγει η κυνηγετική περίοδος  – Χωρίς σκύλο το κυνήγι αγριογούρουνου μέχρι 15/9

Ανοίγει η κυνηγετική περίοδος – Χωρίς σκύλο το κυνήγι αγριογούρουνου μέχρι 15/9

Σε απόφαση, που υπογράφει ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, προσδιορίζονται οι ρυθμίσεις θήρας για την…
Γενική Συνέλευση αρχαιρεσιών για τον Κυνηγετικό Σ. Αλμυρού

Γενική Συνέλευση αρχαιρεσιών για τον Κυνηγετικό Σ. Αλμυρού

                                                                  Αλμυρός   12/04/2022 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΛΜΥΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Εργατ. Κατοικίες Αγ. Νικολάου Ταχ. Κώδικας : 371…