• 9 Απριλίου, 2022

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τον Αίαντα / φωτορεπορτάζ

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τον Αίαντα / φωτορεπορτάζ

Στο γήπεδο της Ευξεινούπολης έπαιξε σήμερα 9/4, ο Αίας αντιμετώπισε την Ακρόπολη. H ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά επικράτησε 2-0, παίρνοντας δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στα πλέι οφ κι ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν νωρίς, στο 10ο λεπτό: σέντρα του Αραπίτσα και κεφαλιά γκολ του Χειλά. Στο α’ ημίχρονο, η Ακρόπολη απείλησε με σουτ του Παγώνη από καλή θέση άουτ και σε δύο περιπτώσεις με τους Κ. Σταυραντώνη, Πιτσάβα που δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα.

Στο 56′ ωραία κεφαλιά του Θ. Κατσαβριά σε κόρνερ του Αραπίτσα πέρασε άουτ. Το 2-0 δύο λεπτά πιο μετά όταν ο Αραπίτσας έβγαλε μακρινή μπαλιά-ασίστ από το κέντρο και πλάγια αριστερά, ο Ράπτης ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια, δεν λάθεψε με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Φοβερή κούρσα του Ράπτη στο 69′ ολοκληρώθηκε με δικό του κοντινό σουτάκι στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού και πιο μετά, πολύ μακρινό σουτ του αρχηγού του Αίαντα, Κατσαβριά έφυγε λίγο άουτ.

Ένα τέταρτο πριν τη λήξη, σουτ του Βασίλη Σταυραντώνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ο νεαρός ταλαντούχος της Ακρόπολης στάθηκε άτυχος.

Να σημειωθεί ότι η Ακρόπολη έπαιξε σ’ όλο το παιχνίδι με τον μέσο Αντωνίου κάτω από τα δοκάρια καθώς ο γκολκίπερ Βίτσος ήταν τραυματίας.

Αίας: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Γ. Ξηροκώστας, Πλαβός, Χριστέλος (76′ Τσόγκας), Π. Βούλγαρης (70′ Γκιόκα), Ράπτης, Κ. Κατσαβριάς, Αραπίτσας (78′ Ντούρας), Θ. Κατσαβριάς, Χειλάς (70′ Κωστούλας).
Ακρόπολη: Χρ. Αντωνίου, Βαρελόπουλος, Πασσιάς, Κ. Κουλμήτρας, Στρούγγης (42′ λ.τρ. Αν. Κολυμήτρας), Γκάγκας, Πιτσάβας (62′ Γ. Τσούκαλης), Μ. Τσούκαλης (61′ Μαργαρίτης), Παγώνης, Β. Σταυραντώνης, Κ. Σταυραντώνης.


Σχετικά Άρθρα

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη.…
Ο Αίας βράβευσε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον σύλλογο

Ο Αίας βράβευσε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον σύλλογο

Ο συγγραφέας, καθηγητής Τριαντάφυλλος Σπανός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Χρυσικός τιμήθηκαν από τον σύλλογο, όπως…
Χορταστικό 2-2 στον αγώνα Αίας-Πύρασος

Χορταστικό 2-2 στον αγώνα Αίας-Πύρασος

Στο γήπεδο της Σούρπης, Αίας και Πύρασος δικαιολόγησαν τη βαθμολογική τους θέση και την αγωνιστική τους…