Χορταστικό 2-2 στον αγώνα Αίας-Πύρασος

Χορταστικό 2-2 στον αγώνα Αίας-Πύρασος

Στο γήπεδο της Σούρπης, Αίας και Πύρασος δικαιολόγησαν τη βαθμολογική τους θέση και την αγωνιστική τους ικανότητα, προσφέροντας ωραίο παιχνίδι που έληξε 2-2. Δύο φορές προηγήθηκε η ομάδα της Νέας Αγχιάλου, δύο φορές ισοφάρισε αυτή της Σούρπης.

Στο 8ο λεπτό μια φοβερή έμπνευση του Μπουμπούκη, φαλτσαριστό σουτ από μακριά και πλάγια, πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών. Η πρώτη απειλή από τον Αίαντα με τον Φαράντο να σουτάρει από καλή θέση αλλά να μην αιφνιδιάζει τον Τάσο που μπλόκαρε.

Ο Πύρασος έφθασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Στο 25′ φάουλ του Ροτζέριο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα έσκασε μπροστά στην εστία και έδιωξε σε κόρνερ ο Στεφανής. Μετά την εκτέλεση και από προσπάθεια του Τσάμη, ο Ροτζέριο βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκόγκο, πλάσαρε και ο γκολκίπερ του Αίαντα έκανε σπουδαία επέμβαση, με τα ακροδάχτυλα χαμηλά. Η φάση στη φωτογραφία…

Στο 38′ ωραία ομαδική των φιλοξενούμενων ολοκληρώθηκε με συρτό σουτ του Θεοδωροπούλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο.

Το 0-1 στο 45′: ο Αίας είχε κόρνερ και ο Πύρασος έβγαλε αντεπίθεση με γρήγορη ανάπτυξη. Ο Καραγιώργος μοίρασε στα αριστερά στον Τσιότρα, αυτός προχώρησε και έβγαλε παράλληλη μπαλιά. Ο Βούλγαρης έδιωξε αλλά πάνω στα πόδια του Μπουμπούκη και κάπως έτσι, με αυτό το τυχερό τέρμα, η ομάδα της Νέας Αγχιάλου προηγήθηκε.

Φάουλ από πλεονεκτική θέση, εκτελεσμένο από τον Δημητρίου έφυγε λίγο άουτ στο 60′ και δύο λεπτά αργότερα το 1-1. Από προσπάθεια του Νικογιάννη, ο Μπιρμπίλης με ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια αριστερά, με το δεξί πόδι, έφερε το ματς στα ίσα.

Στην πρώτη φάση μετά το γκολ, ο Πύρασος είχε μια κεφαλιά του αμαρκάριστου Τσάμη από ευνοϊκό σημείο που δεν ανησύχησε τον Γκόγκο.

Στο 75′ ο Πύρασος το 1-2. Οι “κυανόλευκοι” άρχισαν επίθεση από τον χώρο  άμυνάς τους, άλλαξαν πλευρά την μπάλα, ο Θεοδωρόπουλος την ασίστ και ο Ροτζέριο το γκολ με τακουνάκι στην κίνηση.

Το 2-2 στο 85′. Ο Τάσος απέκρουσε εντυπωσιακά φάουλ του Δημητρίου και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο Ξηροκώστας έβγαλε σέντρα και ο …Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ της Σούρπης, ο Θανάσης Μπιρμπίλης σκόραρε με κεφαλιά, μόνος χωρίς πίεση στην καρδιά της άμυνας. Μάλιστα πιο μετά ο σκόρερ του Αίαντα είχε σέντρα σουτ που έβγαλε με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Μπιρμπίλης, Ξηροκώστας, Στεφανής, Κατσαβριάς, Φαράντος (91′ Ντούρας), Βούλγαρης, Κομπούρας, Δημητρίου, Νικογιάννης (91′ Γκιόκα).
Πύρασος: Τάσος, Μπούτλας, Κατσιγιάννης, Τσάμης, Διαμαντένιας, Τσιότρας, Μπουμπούκης (76′ Στεργίου), Ροτζέριο, Καραγιώργος (60′ Φουρκιώτης), Θεοδωρόπουλος, Γκαραβέλας.


Σχετικά Άρθρα

Ένα γκολ ήταν αρκετό στον Ρήγα

Ένα γκολ ήταν αρκετό στον Ρήγα

Με γκολ του Καραμπούζη στο 10ο λεπτό, ο Ρήγας έκαμψε την αντίσταση του Θησέα και ανέβηκε…
Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…