Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη. Η Αγία Άννα κέρδισε 5-0 τον Αίαντα Σούρπης και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, σε αναμονή του αυριανού αγώνα του Μαγνησιακού.

Η βολιώτικη ομάδα προηγήθηκε 1-0 στο 27ο λεπτό με πλαϊνό πλασέ του Κορέτα και τίποτα δεν προδίκαζε την εξέλιξη που θα είχε το ματς στη συνέχεια. Στο 25’ ο Μπιρμπίλης θέλησε να σκοράρει με σουτ σχεδόν από το κέντρο βλέποντας εκτός εστίας τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ η καλύτερη στιγμή για τους «κιτρινόμαυρους» καταγράφηκε στο 35’ όταν σε κόρνερ του Μπιρτσάι, ο Ξηροκώστας στην καρδιά της άμυνας, στη μικρή περιοχή, πήρε κεφαλιά που έσκασε στο τερέν και πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αγία Άννα σκόραρε νωρίς, ο Αίας ρίσκαρε θέλοντας να επιτεθεί και αποδείχθηκε ευάλωτος στην άμυνα. Προσωπικό ρεσιτάλ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Ιάσονα Παπαδημητρίου καθώς πέτυχε καρέ τερμάτων, βρίσκοντας δίχτυα στο 47ο, 56ο, 79ο και 83ο λεπτό.

«Η εικόνα της ομάδας μας στο σημερινό ματς δεν ήταν τόσο κακή για να δεχθούμε την ήττα με αυτό το σκορ που θεωρώ πως δεν αντικατοπτρίζει την απόδοσή μας» ανέφερε ο Μιχάλης Ανδρωνάς.

Αγία Άννα: Σάμπα, Σουγκάρης (64’ Χατζητρακόσιας), Καλαμίδας (76’ Πολύζος), Χολέβας, Ρόκας (76’ Αλεξανδρίδης), Αργύρης, Κορέτα, Βέργος, Παπαδημητρίου, Πετράκος (58’ Τσελεπής), Σέττος (58’ Παπαδήμος).

Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Φαράντος, Ξηροκώστας (78’ Χρυσικός), Στεφανής, Μπιρτσάι, Μπιρμπίλης, Βούλγαρης (78’ Γκιόκα), Κωστούλας (67’ Ντούρας), Δημητρίου, Κατσαβριάς (58’ Κομπούρας).


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Το πρόγραμμα στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 8-9 Απριλίου

Το πρόγραμμα στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 8-9 Απριλίου

Η 23η αγωνιστική διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στην Α’ Τοπική, η 18η στη Β’ και η 17η…