• 2 Απριλίου, 2022

Δυσκόλεψε περισσότερο η παραμονή για τον Άθλο – Το ρεπορτάζ του αγώνα με τον Ελευθεριακό

Δυσκόλεψε περισσότερο η παραμονή για τον Άθλο – Το ρεπορτάζ του αγώνα με τον Ελευθεριακό

Ο Άθλος υποδέχθηκε τον Ελευθεριακό σήμερα το μεσημέρι (2/3/22) στο στάδιο “Αθανάσιος Ραγάζος” του Αλμυρού για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Β’ Τοπικής. Νικήτρια η ομάδα του Ελευθεριακού με 0-1, αποτέλεσμα που έκανε πιο δυσχερή τη θέση του Άθλου για την παραμονή.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα, πλασέ του Πιπινή από πλάγια δεξιά έφυγε άουτ, στο 6′ σουτ του Κρικώνη σταμάτησε στη συμβολή των δοκών. Στο 14′ ο Σίμος σε καλή θέση, σούταρε αλλά έβαλε σωτηρία την κόντρα ο Τόπας, πιο μετά στα άλλα καρέ, ο Κομπούρας αντί να απειλήσει σε τετ-α-τετ, προτίμησε να πασάρει και χάθηκε η ευκαιρία.

Κεφαλιά του Πριτσίνη από ευνοϊκό σημείο έφυγε άουτ ύστερα από κόρνερ των φιλοξενουμένων προς το φινάλε του πρώτου μέρους. Ήταν η προειδοποίηση γιατί στο επόμενο λεπτό, στο 43ο, έγινε το 0-1: ο Γεωργάκης άρχισε κούρσα από το κέντρο, ατομική ενέργεια μισού γηπέδου κι έβγαλε ασίστ, ο Βούλγαρης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ευρισκόμενος μπροστά στην εστία.

Επικίνδυνη στιγμή για τον Άθλο, όταν ο Πιπινής έκανε τη σέντρα και ο Τόπας δεν μπόρεσε υπό πίεση αντιπάλου να σκοράρει, στο 58′ μακρινό σουτ του Σιούτη απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ελευθεριακού. Σε γύρισμα του Θωμαΐδη, ο Πιπινής δεν βρήκε την μπάλα στη μικρή περιοχή

Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 74′, από σεντρούλα του Πιπινή, μόνος στη γωνία της μικρής περιοχής ο Κομπούρας, πλάσαρε ψηλά πάνω από το οριζόντιο. H φωτογραφία αυτής της φάσης στο τέλος του ρεπορτάζ.

Καλή προσπάθεια του Βογιατζή, γύρισε το σώμα του και σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, δίπλα από το δεξί κάθετο, στο 90′ ο Κωστής από κοντά είδε τον Τούντορ να αποκρούει, στις τελευταίες ευκαιρίες που ήταν για τον Ελευθεριακό.

Άθλος: Τούντορ, Μαυρογένης, Θωμαΐδης, Ακριβός, Κεπεσίδης, Τσιάτσιος (52′ Νικοβιώτης), Κρικώνης (89′ Μόσχος), Σιούτης, Πιπινής, Τόπας, Κομπούρας (79′ Κοντογιάννης).
Ελευθεριακός: Στ. Σίμος, Λυσιώβας, Τσιώλης (46′ Κωστής), Γεωργάκης, Λειβαδίτης, Βούλγαρης, Αποστολόπουλος, Βογιατζής, Μπάμπαλης (80′ Λέκκας), Μ. Σίμος, Πριτσίνης.


Σχετικά Άρθρα

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ο Πρωτεσίλαος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Μυρμηδόνες όμως σημείωσαν το γκολ…
Εντυπωσιακοί οι Νέοι Αθλητές στον Πτελεό

Εντυπωσιακοί οι Νέοι Αθλητές στον Πτελεό

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης είχαν πολύ καλή απόδοση, ο Πρωτεσίλαος βρέθηκε σε κακή ημέρα και έτσι…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…