• 30 Ιανουαρίου, 2022

Εύκολο ροζ φύλλο στη Λαμία για τον ΓΣΑ που έκανε …προθέρμανση πριν το ντέρμπι

Εύκολο ροζ φύλλο στη Λαμία για τον ΓΣΑ που έκανε …προθέρμανση πριν το ντέρμπι

Με σκορ 83-62, εύκολα όπως μαρτυρά η διαφορά των 21 πόντων, ο ΓΣΑ πέρασε σήμερα το μεσημέρι από το Χαλκιοπούλειο κλειστό της Λαμίας νικώντας την τοπική Αναγέννηση σε εξ αναβολής αγώνα που ήταν ο τελευταίος του πρώτου γύρου για την ομάδα του Παναγιώτη Νάνη. Με ρεκόρ πλέον 8-1, ο ΓΣΑ είναι δεύτερος πίσω από τον Βίκο Ιωαννίνων που υποδέχεται την επόμενη Κυριακή! Θα λέγαμε ότι το σημερινό ματς ήταν μια δυνατή προθέρμανση για το ντέρμπι κορυφής που έπεται!

Στη φωτογραφία, προπονητές και αθλητές του ΓΣΑ χαιρετούν τους φίλους της ομάδας που ακολούθησαν την αποστολή στη Λαμία.

Οι «κυανόλευκοι» «τάισαν» τον Φώτη Τάσσο στα πρώτα λεπτά και με πέντε δικούς του πόντους, προηγήθηκαν 0-5, όμως γρήγορα η Αναγέννηση έτρεξε μικρό σερί και προσπέρασε 7-5. Με καλάθι του Τσαβέ η ισοφάριση στο 6ο λεπτό, ο Παπούλιας σημείωσε τους πρώτους πόντους του με δύο βολές και μετά με γκολ-φάουλ, ενώ ο Πολίτης με τρίποντο και άλει ουπ καλάθι, από ασίστ του Βαλαμούτη, διαμόρφωσε το σκορ σε 10-17 με το οποίο έκλεισε η πρώτη περίοδος.

Ακόμη καλύτερη η συνέχεια για τους Αλμυριώτες που είχαν πολλές λύσεις στην επίθεση. Ο Βαλαμούτης που έδωσε 8 ασίστ στη σημερινή αναμέτρηση (!!!) δημιούργησε τα δύο πρώτα καλάθια που πέτυχαν οι Τάσσος, Πολίτης, ο τελευταίος με σουτ έξω από τα 6,75 το 17-24. Ακολούθησαν νέα τρίποντα από Πολίτη, Χασιώτη με τη διαφορά να είναι σταθερά σε διψήφια τιμή. Με λέι απ του Παπούλια το 23-39 και μετά ο Πολίτης το 23-41, μέγιστη τιμή στο πρώτο ημίχρονο που έληξε στο +15 (26-41) για την ομάδα του Παναγιώτη Νάνη.

Μετά την ανάπαυλα, ο Πελεκούδας έδωσε σκοράρισμα στην Αναγέννηση, όμως οι απαντήσεις από πλευράς ΓΣΑ ήταν …τρίποντες από τους Χασιώτη, Μαμούρα (30-47). Με μία βολή του Κοντοστάθη η ψαλίδα άνοιξε για πρώτη φορά στους 20 όταν το σκορ έγινε 32-52 και ο ίδιος παίκτης είχε μετά εύστοχο μακρινό σουτ και γκολ-φάουλ. Σε εκείνο το σημείο της συνάντησης, ο Αλμυριώτης φόργουορντ με το νούμερο 4 στην πλάτη, ο Βαγγέλης  Κοντοστάθης τράβηξε το σκοράρισμα για τον ΓΣΑ έχοντας τους 9 από τους 11 πόντους των «κυανόλευκων». Με δύο βολές του Παπούλια, το τρίτο δεκάλεπτο έληξε 46-64. Τυπική διαδικασία η συνέχεια καθώς δεν ήταν δυνατόν οι παίκτες του Νάνη να απειληθούν. Μετά τα δίποντα των Τάσσου, Πολίτη, πέρασαν δυόμιση λεπτά χωρίς σκορ, κάτι που «έσπασε» με γκολ-φάουλ ο Φώτης Τάσσος από ασίστ του Χασιώτη (50-71). Με βολές του Πολίτη, το +23 ήταν η μέγιστη διαφορά στο παιχνίδι και το τελευταίο καλάθι το σημείωσε ο νεαρός Ξηρομερήσιος! Τελικό σκορ 62-83 και ο ΓΣΑ έδειξε πανέτοιμος για το μεγάλο ματς που ακολουθεί!

Δεκάλεπτα: 10-17, 26-41, 46-64, 62-83
Αναγέννηση Λαμίας (Κουμπούρας): Φετοκάκης 1, Λιάπης 2, Αντωνόπουλος 5 (1), Κουμπούρας 8, Μεϊντάνης 11, Τσιώτας9 (1), Πελεκούδας 6, Χρυσοσπάθης, Χαντζόπουλος 12 (4), Καλλίλας 6 (2), Κοντολάτος 2.
ΓΣΑ (Νάνης): Κοντοστάθης 12 (1), Μυλωνάς, Μαμούρας 8 (1), Παπούλιας 9, Ξηρομερήσιος 2, Μασούρας, Χασιώτης 10 (2), Γώγουλας, Βαλαμούτης 3, Τσαβές 4, Πολίτης 21 (3), Τάσσος 14.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.