• 12 Ιανουαρίου, 2022

Εύκολα η Δήμητρα στον Πλάτανο – Φωτορεπορτάζ

Εύκολα η Δήμητρα στον Πλάτανο – Φωτορεπορτάζ

Στον σημερινό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Πλατάνου, η Δήμητρα κέρδισε 0-3 τους Μυρμιδόνες και πήρε την πρόκριση για την 8άδα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του ζευγαριού Ακρόπολη-Σαρακηνός.

Ο “Λαός”, το μοναδικό μέσο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο, σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ και τις καλύτερες εικόνες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική μιας και η Δήμητρα είχε την καθολική υπεροχή. Το 0-1 στο 7ο λεπτό όταν ο Παπουτσής τροφοδότησε στα πλάγια τον Λάμπο, αυτός έκανε το γύρισμα κι από κοντά ο Βουρδάκης δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Τα άλλα γκολ στην επανάληψη από τον Αναστασίου: στο 62′ με κοντινό σουτ ύστερα από πάσα του Πεπκολάι και στο 70′ με προβολή μετά από σέντρα του Βουρδάκη.

Η ομάδα του Στέλιου Ασένου θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα γκολ εάν οι παίκτες της δεν ήταν χαλαροί στην τελική προσπάθεια και αν δεν έκανε πολλές αποκρούσεις ο γκολκίπερ Τάσος Γκόγκος. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο τερματοφύλακας των Μυρμιδόνων αντέδρασε σωστά σε μακρινό σουτ του Σιόβα (9′), σουτ του Βουρδάκη (15′), σκαφτό πλασέ του Σιόβα (23′), νέα προσπάθεια του ίδιου παίκτη και μετά σουτ του Πεπκολάι (25′), δυνατό σουτ από πλάγια του Λάμποιυ (38′), σουτ του Σιόβα ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια (40′). Βουρδάκης κι Αναστασίου έχασαν τις καλύτερες φάσεις στο ξεκίνημα του β’ μέρους.

Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Φ. Κολημήτρας, Μπίνας, Καραπτσιάς, Μάτζαρης, Χρ. Κοντοβάς, Τσεκρέζης, Νάντζιος, Καλαμάς (46′ Σαββίδης), Τσέργας, Σπυρέλης.
Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος (46′ Θεοδωρόπουλος), Λάμπος, Μπιρμπίλης, Γαλανόπουλος, Θωμαΐδης, Βουρδάκης, Πεπκολάι, Παπουτσής, Αναστασίου, Σιόβας (46′ Διαμαντόπουλος).



Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη.…