• 22 Δεκεμβρίου, 2021

Πρόκριση για τον Αίαντα στον Πτελεό με υπογραφή Κατσαβριά!

Πρόκριση για τον Αίαντα στον Πτελεό με υπογραφή Κατσαβριά!

Τελευταίος αγώνας στα γήπεδα του νομού Μαγνησίας για το 2021 αυτός που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στον Πτελεό ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Αίαντα για τη β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η ομάδα που θα ταξιδέψει στη Σκιάθο για τον επόμενο γύρο είναι ο Αίας που πανηγύρισε την πρόκριση με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Κατσαβριά. Τελικό σκορ 0-1.

Βρεθήκαμε στο γήπεδο και καταγράψαμε το ρεπορτάζ… Πρώτη καλή φάση στο 2ο λεπτό με σουτ του Χειλά από καλή θέση που απέκρουσε στην έξοδό του ο Σκούρας. Λίγο πιο μετά, κεφαλιά του Θ. Κατσαβριά μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Πρωτεσιλάου σε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενουμένων.

Η πρώτη απειλή για τους “κυανόλευκους” του Πτελεού στο 29′ όταν ο μέσος Αλαμάνης έκανε ατομική ενέργεια, τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο ο οποίος ευρισκόμενος σε καλό σημείο, πλάγια αριστερά στη μεγάλη περιοχή, σούταρε ψηλά, με τον Χαλάτση να βρίσκει λίγο την μπάλα, κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα, στα άλλα καρέ, σουτ του Ράπτη εξουδετέρωσε με το πόδι στην κλειστή γωνία ο Σκούρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, σέντρα-σουτ του Κλίντον χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, η επόμενη φάση άργησε αλλά ήταν γκολ… Στο 73′ ο Αίας κέρδισε φάουλ από πλάγια θέση, ο Μιχάλης Ανδρωνάς ζήτησε να το εκτελέσει ο Θανάσης Κατσαβριάς και δικαιώθηκε. Ο αρχισκόρερ των “κιτρινόμαυρων” με μια φοβερή εκτέλεση, έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα, πανηγυρίζοντας το δέκατο γκολ του τη φετινή σεζόν!

Στο 77′ ο Λεϊμονής πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Χειλά πριν σουτάρει για γκολ με ένα σεμιναριακό τάκλιν!

Στο 90′ ο Τσαούσης ξεμαρκαρίστηκε με ντρίμπλα και σούταρε από ευνοϊκό σημείο, ο Χαλάτσης καπάκωσε την μπάλα και κράτησε το προβάδισμα για τον Αίαντα που πήρε την πρόκριση και …πάει Σκιάθο.

Πρωτεσίλαος: Σκούρας, Αλντίν (58′ Τσαούσης), Χολέβας, Καλτσάς, Λεϊμονής, Σούδης, Αλαμάνης, Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος, Αλαμάνης, Κλίντον (58′ Δημητρίου).
Αίας: Χαλάτσης, Ράπτης, Χουλιαράς (78′ Βούλγαρης), Πλαβός, Γκιόκα, Χριστέλος, Χειλάς, Τσάμης, Τσόγκας (84′ Παπανικολόπουλος), Θ. Κατσαβριάς, Κ. Κατσαβριάς (87′ Ντούρας).


Σχετικά Άρθρα

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…
Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Παρά το γεγονός ότι ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε και κρατούσε για αρκετά λεπτά το προβάδισμα, οι Νέοι…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ο Πρωτεσίλαος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Μυρμηδόνες όμως σημείωσαν το γκολ…