• 30 Μαρτίου, 2021

Πάει για 11 Απριλίου η σέντρα της Γ’ Εθνικής

Πάει για 11 Απριλίου η σέντρα της Γ’ Εθνικής

Από την 1η Νοεμβρίου που διεξήχθη η 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο μέχρι τώρα έχουν περάσει πέντε μήνες, περισσότερες από εκατό πενήντα ημέρες θα έχουν συμπληρωθεί όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα για να ολοκληρωθεί με την πραγματοποίηση των αναμετρήσεων του πρώτου γύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σέντρα θα γίνει εν τέλει στις 11 Απριλίου, τουλάχιστον για τον 4ο όμιλο που έχει λίγες ομάδες, με την ΕΠΟ να το ανακοινώνει επισήμως την Παρασκευή όταν θα συνεδριάσει η νέα της εκτελεστική επιτροπή.

Το νέο δεδομένο, πέρα από την αλλαγή διεξαγωγής της κατηγορίας, είναι ότι ο όμιλος των μαγνησιώτικων ομάδων έμεινε με δέκα συλλόγους. Ο Οπούντιος Μαρτίνου, με επίσημη ανακοίνωση της διοίκησής του, εδώ κι αρκετό καιρό, από τις αρχές του μήνα, δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο υπόλοιπο της σεζόν (σε αντίθεση με κάποιες ομάδες από την Κρήτη που αρχικά δήλωσαν απροθυμία συνέχισης της σεζόν αλλά το …ξανασκέφτηκαν). Έτσι, θα γίνουν οι εναπομείνασες αγωνιστικές με μία ομάδα λιγότερη, άρα και μία λιγότερη στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού.
Ο όμιλος έμεινε με δέκα, εκ των οποίων ο πρώτος θα συνεχίσει στα πλέι οφ ανόδου, επτά θα παραμείνουν στην κατηγορία και οι δύο τελευταίοι θα υποβιβαστούν στα τοπικά. Αφού έχει περάσει τόσος καιρός, θεωρήσαμε χρήσιμο να θυμίσουμε στους φιλάθλους τι είχε γίνει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.
Ο Διαγόρας ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα από κάθε άλλο μονομάχο το πρωτάθλημα έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία, φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη συνέχεια, έχει να δώσει εντός έδρας δύο τοπικά ντέρμπι με Δήμητρα και Θησέα και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι εκτός Μαγνησίας, τα τρία τελευταία μάλιστα στη σειρά μακρυά από το γήπεδό του.
Ο Φωκικός είχε επτά βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια (από την ομάδα της Άμφισσας αποχώρησαν δυο-τρεις βασικές μονάδες) κι ακολουθούν το Ύπατο, ο Ηρακλής Ψαχνών και ο Αμβρυσσέας με έξι (το Ύπατο σε τέσσερα ματς, οι άλλες δύο ομάδες σε τρία). Η Νέα Αρτάκη έχει πέντε πόντους σε τέσσερις αγωνιστικές, ο Θησέας τρεις (τρεις ισοπαλίες-μία ήττα), η Δήμητρα δύο βαθμούς και χωρίς πόντο είναι Αταλάντη, Αλμυρός. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι εκκρεμούν οι αναμετρήσεις Δήμητρα-Αμβρυσσέας και Αταλάντη-ΓΣΑ που δεν είχαν πραγματοποιηθεί εκείνο το Σαββατοκύριακο πριν τη διακοπή. Μάλιστα, ενδεχομένως το πρωτάθλημα αρχίσει με αυτά τα ματς και στη συνέχεια γίνουν κανονικά οι αγωνιστικές που υπολείπονται.

Το πρόγραμμα για ΓΣΑ και Δήμητρα
Όσον αφορά στα παιχνίδια που θα δώσουν οι ομάδες μας τον Απρίλιο και Μάιο, αυτά έχουν ως ακολούθως. Για τον ΓΣ Αλμυρού, το πρόγραμμα θεωρείται ευνοϊκό αφού με εξαίρεση το εξ αναβολής ματς στην Αταλάντη, όλα τα υπόλοιπα είναι εντός νομού Μαγνησίας! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κατά σειρά παιχνίδια με Ηρακλή Ψαχνών και Φωκικό στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», παιχνίδι με τον Οπούντιο που θα το πάρει στα χαρτιά, εντός έδρας αναμέτρηση με την Ν. Αρτάκη, το ντέρμπι στην Ευξεινούπολη, εντός με τον ΑΟ Υπάτου και φινάλε στην έδρα του Θησέα στην Αγριά.
Σχετικά με την Δήμητρα, το εξ αναβολής είναι εντός έδρας με τον Αμβρυσσέα Διστόμου κι από εκεί και πέρα, αγώνας στο Στεφανοβίκειο, ακολουθεί ρεπό, εντός έδρας με την Αταλάντη, μακρινή έξοδος στα Ψαχνά, το ντέρμπι με τον ΓΣΑ, νίκη χωρίς αγώνα την προτελευταία αγωνιστική (Μαρτίνο) και φινάλε με την Ν. Αρτάκη στην Ευξεινούπολη. Με άλλα λόγια, για το πρόγραμμα αγώνων που θα διεξαχθεί, η Δήμητρα θα έχει τέσσερα εντός και δύο εκτός (εκ των οποίων το ένα είναι εντός νομού).

Δήμητρα: Ήρθε και ο Τσαβόλι
Στον Αλμυρό είναι από την Τρίτη (και) ο Αντριάν Τσαβόλι, ο Σκοπιανός επιθετικός της Δήμητρας. Όλο αυτό το διάστημα της απραξίας, βρίσκονταν στην πατρίδα του και έκανε ατομικές προπονήσεις, τις οποίες μάλιστα βιντεοσκοπούσε κι έστελνε στον προπονητή του. Ο Τσαβόλι εκτός από πολύ καλός χαρακτήρας όσο διάστημα ανήκει στην ομάδα και βρέθηκε στα μέρη μας, σύμφωνα με τα όσα μας έχουν μεταφέρει οι άνθρωποι της Δήμητρας, διακατέχεται από επαγγελματικό πνεύμα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο έτερος ξένος των «πρασίνων» Κριστιάνο Μεντί είναι στον Αλμυρό από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησαν οι ομαδικές προπονήσεις.

Δύο νεαροί στον Αλμυρό
Εκτός από τους παίκτες από τον Αίαντα Σούρπης και τον Δημουλά, όλοι παλιοί γνώριμοι στον ΓΣΑ που προπονούνται και θα αποκτηθούν από την κυανόλευκη ομάδα, το τελευταίο διάστημα υπό τις οδηγίες του Θάνου Θεοδώρου είναι και δύο 17χρονοι που προέρχονται από τον Μαγνησιακό Βόλου. Πρόκειται για τον σέντερ μπακ Ηλία Τιμπλαλέξη (με καταγωγή από την περιοχή μας) και τον εξτρέμ Γιάννη Κέκια. Ο έμπειρος κόουτς τους γνωρίζει καλά αφού πριν τη διακοπή του τοπικού, είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Μαγνησιακού, θεωρούνται ιδιαίτερα ταλαντούχοι και θ’ αποτελέσουν …νέο αίμα στο ρόστερ του ΓΣΑ.


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.