• 3 Σεπτεμβρίου, 2020

Οι 21 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων

Οι 21 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν  το ρόστερ του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων

Με μοναδικό κίνητρο το μεράκι και την αγάπη για τον αθλητισμό

Είναι η ομάδα με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας. Αυτό όμως δεν είναι αρνητικό. Αντιθέτως, τα …τιμημένα γηρατειά του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων είναι άξια συγχαρητηρίων διότι παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους αναφορικά με τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, δεν το βάζουν κάτω. Κρατούν ζωντανό το σύλλογο και θυσιάζουν χρόνο, χρήμα, οικογενειακές στιγμές προκειμένου να βρεθούν όλοι μαζί ξανά στα γήπεδα του νομού.
Ως γνωστόν, η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, ύστερα από διακοπή ενός έτους, επιστρέφει στη δράση. Σήμερα στο “Λαό” παρουσιάζουμε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το ρόστερ του συλλόγου. Στη θέση του τερματοφύλακα οι Κώστας Γιαγιάς, Αλέξανδρος Τιμπλαλέξης. Ειδική μνεία για τον Γιαγιά, έναν από τους γηραιότερους παίκτες στο Τοπικό της Μαγνησίας -είναι 50 ετών- ο οποίος κάνει το δρομολόγιο Βόλος-Άγιοι Θεόδωροι ώστε να υπερασπίζεται την εστία του Ηρακλή. Στην άμυνα είναι οι Άλντιν, Κώστας Μουζουράκης, Αντώνης Τσελεπής, Ντίνος Παππάς, Μάριος Παππάς, Ηλίας Αλπίτσης, Γιάννης Ξυνός, Στέργιος Κραβαρίτης, Νίκος Δαγκούλης. Εδώ θα πρέπει να εξάρουμε την περίπτωση των Ντίνου και Μάριου Παππά που είναι πατέρας και γιος!

Στη μεσαία γραμμή αγωνίζονται οι Αλέξης Μουζουράκης, Δημήτρης Νασιώκας, Δημήτρης Καλτσάς, Κλίντον, Μεντί, Αντώνης Ρεντόν, Βασίλης Μαλλιαρός, Γιώργος Ζώτος. Ο τελευταίος προέρχεται από την Πελασγία.

Τέλος, αναφορικά με τις θέσεις της επίθεσης, εκεί οι επιλογές είναι λιγοστές: ο παίκτης-προπονητής Σάκης Παρίσης και ο Γιάννης Νικηφοράκης. Αναφέραμε 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την περιοχή μας, ενώ κάποιοι εξ αυτών ταξιδεύουν στους Αγίους Θεοδώρους μόνο για τους αγώνες προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον αθλητισμό και την ωραία παρέα που έχει συγκροτηθεί εκεί στο χωριό… Τέλος, το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται με φιλικούς αγώνες. Ήδη, ο Ηρακλής έχει παίξει με τις Μικροθήβες, το Βαθύκοιλο και την Τετάρτη έδωσε αγώνα στον Άθλο.


Σχετικά Άρθρα

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Φωτο-ρεπορτάζ από την Αποκαθήλωση στην Ι.Μ. Κάτω Ξενιάς – Το μήνυμα του Μητροπολίτη

Ακολουθούν φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο  από την Αποκαθήλωση στην Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς και μήνυμα του Μητροπολίτη:…
Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση των επιταφίων στον Αλμυρό

Τη Μεγάλη Παρασκευή πλήθος πιστών, ως μια κοινωνία Χριστού, παρέστη στη συγκέντρωση των επιταφίων των Εκκλησιών…