• 5 Μαρτίου, 2020

Η χοροεσπερίδα του Άθλου (φωτογραφίες)

Η χοροεσπερίδα του Άθλου (φωτογραφίες)

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης του Άθλου Αλμυρού κι έδωσε το «παρών» στην ετήσια χοροεσπερίδα-εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Καλτσάς».

Η φετινή εκδήλωση συνέπεσε με τη συμπλήρωση 20 ετών λειτουργίας της ακαδημίας ποδοσφαίρου μιας και ιδρύθηκε το 2000. Μεταξύ των άλλων, το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αλμυρού κ. Αργυρόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού κ. Θωμαΐδης, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣΘ, εκπρόσωποι του ΓΣΑ και της Δήμητρας, πολλοί γονείς κι αθλητές του Άθλου. Κάθε τμήμα, επτά συνολικά, είχε τη δική του βασιλόπιτα και οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί κέρδισαν μία συλλεκτική εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης και ποδοσφαιρικά είδη. Αυτοί ήταν οι Πούλιος Κωνσταντίνος, Γιάγκος Ηλίας, Θωμαΐδης Ναπολέων, Μπαγλατζής Φίλιππος, Ξηροκώστας Αλέξανδρος, Τόπας Χρήστος και Κρομμύδας Χρήστος.
Ο αντιπρόεδρος του Άθλου, Δημήτρη Δημόπουλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχαριστώντας τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στη διοίκηση και τους προπονητές της ακαδημίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστεί τους επαγγελματίες του Αλμυρού και της ευρύτερης περιοχής για τη στήριξη και προσφορά δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη.…