• 3 Μαρτίου, 2020

Στις 22 Μαρτίου ο αγώνας δρόμου Ριζομύλου-Κερασιάς

Στις 22 Μαρτίου ο αγώνας δρόμου Ριζομύλου-Κερασιάς

Στις 22 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ο 17ος αγώνας δρόμου Ριζομύλου-Κερασιάς απόστασης 21χλμ. ενώνοντας τα δύο μαρτυρικά χωριά, καθώς και οι παράλληλοι αγώνες 5,2 χλμ Κανάλια-Κερασιά και 500μ για παιδιά στην Κερασιά.

Διοργανωτές είναι ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου-Κένταυρος με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νόμου Μαγνησίας, της Ένωσης Πτυχιούχων Φ. Αγωγής Μαγνησίας και των πολιτιστικών Συλλόγων Ριζομύλου-Διάπλαση, Κερασιάς, Καναλίων, του ΚΙΠΟΚΕ και των τοπικών κοινοτήτων Ριζομύλου, Κερασιάς.

Στον αγώνα των 21 χιλιομέτρων (με ώρα εκκίνησης στις 10:30), η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Ριζομύλου και ακολουθώντας την επαρχιακή οδό Ριζομύλου-Καναλίων και παραπλεύρως της λίμνης Κάρλας ανάμεσα σε ανθισμένες αμυγδαλιές, οι δρομείς θα καταλήξουν  μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο της Κερασιάς. Η διαδρομή περιλαμβάνει 3χλμ χωματόδρομο και το υπόλοιπο άσφαλτο.

Στον αγώνα των 5.2 χιλιομέτρων (με ώρα εκκίνησης στις 11:00), η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Καναλίων και ακολουθώντας την επαρχιακή οδό Καναλίων-Βόλου θα τερματίσει στο μαρτυρικό χωριό της Κερασιάς. Όλη η διαδρομή διεξάγεται σε άσφαλτο. Ο παιδικός αγώνας 500 μέτρων θα γίνει στην Κερασιά με ώρα εκκίνησης 12:15.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 21χλμ έχουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών. Στον αγώνα 5,2χλμ μπορούν να συμμετέχουν ανήλικοι από 13-18 ετών με υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα κι αθλητές από 18 ετών κι άνω. Στον παιδικό αγώνα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά έως 12 ετών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.sdyvkentavros.com και λήγουν τη Δευτέρα 18/3/2020. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνομιλήσουν με τον Κώστα Κυριαζή (κιν 6994583137) ή την Αντωνία Χασιώτη (ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου, τηλ. 24250 23794).


Σχετικά Άρθρα

Φαντασία, κέφι και χορός στο Καρναβάλι Ριζομύλου!

Φαντασία, κέφι και χορός στο Καρναβάλι Ριζομύλου!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες μας από την παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών στο Ριζόμυλο την…
Με 124 συμμετοχές διεξήχθη ο ορεινός αγώνας μνήμης Άνω Κερασιάς

Με 124 συμμετοχές διεξήχθη ο ορεινός αγώνας μνήμης Άνω Κερασιάς

Με μεγάλη επιτυχία και 124 συμμετοχές διεξήχθη ο “Ορεινός Αγώνας Δρόμου Μνήμης Άνω Κερασιάς” την Κυριακή…
Ο Κων. Μαραβέγιας στο Ριζόμυλο: Η ΝΔ στήριξε αποφασιστικά τον κόσμο της αγροτιάς

Ο Κων. Μαραβέγιας στο Ριζόμυλο: Η ΝΔ στήριξε αποφασιστικά τον κόσμο της αγροτιάς

Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν στον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιο κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια,…