• 3 Μαρτίου, 2020

Στις 22 Μαρτίου ο αγώνας δρόμου Ριζομύλου-Κερασιάς

Στις 22 Μαρτίου ο αγώνας δρόμου Ριζομύλου-Κερασιάς

Στις 22 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ο 17ος αγώνας δρόμου Ριζομύλου-Κερασιάς απόστασης 21χλμ. ενώνοντας τα δύο μαρτυρικά χωριά, καθώς και οι παράλληλοι αγώνες 5,2 χλμ Κανάλια-Κερασιά και 500μ για παιδιά στην Κερασιά.

Διοργανωτές είναι ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου-Κένταυρος με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νόμου Μαγνησίας, της Ένωσης Πτυχιούχων Φ. Αγωγής Μαγνησίας και των πολιτιστικών Συλλόγων Ριζομύλου-Διάπλαση, Κερασιάς, Καναλίων, του ΚΙΠΟΚΕ και των τοπικών κοινοτήτων Ριζομύλου, Κερασιάς.

Στον αγώνα των 21 χιλιομέτρων (με ώρα εκκίνησης στις 10:30), η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Ριζομύλου και ακολουθώντας την επαρχιακή οδό Ριζομύλου-Καναλίων και παραπλεύρως της λίμνης Κάρλας ανάμεσα σε ανθισμένες αμυγδαλιές, οι δρομείς θα καταλήξουν  μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο της Κερασιάς. Η διαδρομή περιλαμβάνει 3χλμ χωματόδρομο και το υπόλοιπο άσφαλτο.

Στον αγώνα των 5.2 χιλιομέτρων (με ώρα εκκίνησης στις 11:00), η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Καναλίων και ακολουθώντας την επαρχιακή οδό Καναλίων-Βόλου θα τερματίσει στο μαρτυρικό χωριό της Κερασιάς. Όλη η διαδρομή διεξάγεται σε άσφαλτο. Ο παιδικός αγώνας 500 μέτρων θα γίνει στην Κερασιά με ώρα εκκίνησης 12:15.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 21χλμ έχουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών. Στον αγώνα 5,2χλμ μπορούν να συμμετέχουν ανήλικοι από 13-18 ετών με υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα κι αθλητές από 18 ετών κι άνω. Στον παιδικό αγώνα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά έως 12 ετών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.sdyvkentavros.com και λήγουν τη Δευτέρα 18/3/2020. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνομιλήσουν με τον Κώστα Κυριαζή (κιν 6994583137) ή την Αντωνία Χασιώτη (ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου, τηλ. 24250 23794).


Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον Δήμο Ρήγα Φεραίου – Το πρόγραμμα

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον Δήμο Ρήγα Φεραίου – Το πρόγραμμα

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία, όπως κάθε χρόνο, με τους τοπικούς συλλόγους, τη Μουσική Δημοτική…
Πιστώθηκαν τα 43 εκατ. ευρώ σε 2.288 παραγωγούς των παρακάρλιων και άλλων περιοχών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές το 2023

Πιστώθηκαν τα 43 εκατ. ευρώ σε 2.288 παραγωγούς των παρακάρλιων και άλλων περιοχών που επλήγησαν από…

Ξεκίνησε και η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ εκκρεμοτήτων παρελθόντων ετών Πηγή: ΥΠΑΑΤ   Ολοκληρώνεται σήμερα η…
Οι ενέργειες της Αντιπεριφέρειας για το νερό Ριζομύλου και Στεφανοβικείου

Οι ενέργειες της Αντιπεριφέρειας για το νερό Ριζομύλου και Στεφανοβικείου

Το τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής, Υγειονομικού Ελέγχου και Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας…