• 12 Αυγούστου, 2019

Γ.Σ.Α.: Επίσημη πρώτη για την ομάδα ποδοσφαίρου – Κάλεσμα στήριξης απευθύνουν διοίκηση, προπονητής και παίκτες

Γ.Σ.Α.: Επίσημη πρώτη για την ομάδα ποδοσφαίρου – Κάλεσμα στήριξης απευθύνουν διοίκηση, προπονητής και παίκτες

Το απόγευμα της Δευτέρα 12 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η επίσημε πρώτη προπόνηση για την ομάδα ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού. Παίκτες, διοίκηση και φίλοι της ομάδας, βρέθηκαν στο στάδιο Αλμυρού, για την έναρξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Ακολουθούν δηλώσεις μελών της διοίκησης, του προπονητή και παικτών της ομάδας:

Κώστας Μυλωνάς (Πρόεδρος Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού): «Σήμερα αρχίζει η έναρξη προετοιμασίας της ομάδας. Παρ’ όλες τις δυσκολίες είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε μια ανταγωνιστική χρονιά. Θέλουμε και ζητάμε τη στήριξη του κόσμου, είτε εθελοντική, είτε ψυχολογική, είτε εθελοντική. Εμείς θα δώσουμε όλο μας το «είναι» γι’ αυτή την ομάδα, προσπαθώντας να προωθήσουμε και νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες γιατί αυτός είναι κυρίως ο στόχος μας. Οι μικρότεροι παίκτες είναι κάτω των 20 και είναι όλοι από την περιοχή μας. Αυτό αποτελεί κίνητρο για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει τα παιδιά, τα εγγόνια του κλπ.»

Στέλιος Αρσένος: (Προπονητής): «Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Καλή δύναμη, στους παίκτες, το πορπονητικό team, στους διοικούντες. Μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, που όλοι ξέρουμε πως ο ΓΣΑ πέρασε μια κρίση, προσπαθήσαμε να τα ανατρέψουμε όλα και κάνουμε μια καινούρια αρχή.

Όλοι μαζί προσπαθούμε να κρατήσουμε το ΓΣΑ σε υψηλό επίπεδο. Ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους. Χρειάζεται πολύ δουλειά, όλοι να γίνουμε μια γροθιά και κυρίως ο κόσμος του Αλμυρού από τη στιγμή που έχει καταλάβει τι έχει γίνει, να είναι ο δωδέκατος παίκτης και να σταθεί δίπλα μας. Λίγα λόγι, χαμηλό προφίλ και ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά.»

Αργύρης Κυριάκος( Αρχηγός): «Εύχομαι υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και σε όλα τα σωματεία, σε όλους τους αθλητές της περιοχής. Είναι μια δύσκολη χρονιά φέτος γιατί ο σύλλογος ξεκίνησε από μηδενικές βάσεις. Μια νέα διοίκηση που μέχρι τώρα κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε αυτή η ομάδα να είναι αντάξια της ιστορίας και του ονόματός της και πιστεύω θα συνεχίσουμε. Εμείς από εδώ έχουμε χρέος να στηρίξουμε τον σύλλογο και να προσθέσουμε ακόμη ένα λιθαράκι στην ιστορία του. Η ομάδα του Αλμυρού αποτελεί μεγάλο κίνητρο φέτος και για νέους παίκτες, γιατί κακά τα ψέματα, είναι το πλατύσκαλο της περιοχής για να αναδειχθεί ένας νέος ποδοσφαιριστής. Από σήμερα ξεκινάει το έργο μας και όλοι χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία, να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και εύχομαι και πάλι υγεία σε όλους. »

Αλέξανδρος Αναστασίου (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία. Έμεινα και εγώ στην ομάδα γιατί πιστεύω ότι θα γίνει κάτι καλό και κάτι νεανικό. Πιστεύω στον προπονητή μας τον Στέλιο Αρσένο, πιστεύω στη διοίκηση. Όλοι οι παίκτες γνωριζόμαστε μεταξύ μας, έχουν έρθει και κάποιοι νεαροί παίκτες και από τη μεριά μας πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.»

Χρήστος Καραζούπης (Πρόεδρος Δ.Ε. Ποδοσφαίρου): «Εύχομαι η καινούρια χρονιά που αρχίζει για τον σύλλογό μας να είναι ισάξια και καλύτερη από την περσινή και ο Σύλλογός μας να σταθεί όσο μπορεί περισσότερο ψηλά. Μετά από πολλές δυσκολίες που είχαμε με τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, ξεκινήσαμε, έστω και την τελευταία στιγμή και η ομάδα προχωράει με μεγάλες βλέψεις όπως είχε και πέρυσι, για να είναι άξια της ιστορίας και της αίγλης του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού. Ξεκινάμε με προπονητή τον κ. Αρσένο λόγω ανάγκης και λόγω φιλοσοφίας αλλάζουμε τα δεδομένα έχουμε 20 – 22 παίκτες εκ των οποίων οι μισοί είναι από την επαρχία του Αλμυρού και οι άλλοι μισοί από την ευρύτερη περιοχή. Πιστεύω ότι λόγω ανάγκης και φιλοσοφίας Θα στήσουμε μια καινούρια ομάδα για τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού και φιλοδοξία μας είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Βάλαμε τα εισιτήρια διαρκείας και η προσπάθειά μας αγκαλιάζεται από τον κόσμο και του επιχειρηματίες του Αλμυρού.

Βέβαια εκτός από τα αγωνιστικά προβλήματα, το γήπεδο 8 Αυγούστου και είναι σε αυτή την κατάσταση.  Πέρυσι αναβλήθηκαν δυο παιχνίδια εξαιτίας του γηπέδου. Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να δει το πρόβλημα. Εξαιτίας του γηπέδου η ομάδα θα χάσει φιλικά παιχνίδια. Ευελπιστούμε όλοι μαζί να σκύψουμε πάνω στην ομάδα, να την αγκαλιάσουμε και να μπορέσουμε να τη φέρουμε εκεί που της αξίζει.»