• 20 Νοεμβρίου, 2018

Πρωτιές για τους Μαχητές Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Budokai 2018.

Πρωτιές για τους Μαχητές Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Budokai 2018.

Ακόμη μια πετυχημένη παρουσία των Μαχητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Budokai, όπου η συνεπής και μεθοδική εκπαίδευση των αθλητών της σχολής πολεμικών τεχνών Αλμυρού και Ν. Αγχιάλου του sensei Αντώνη Λεωνίδα απέδωσε για άλλη μια φορά καρπούς, καθώς οι πρωτιές αλλά και η τεράστια προσπάθεια όλων των αθλητών το απέδειξε.

Αναφερόμαστε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Budokai το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καλαμπάκας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2018, όπου η σχολή των Μαχητών έδωσε το παρόν με 39 αθλητές.Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε  υπό την  αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου όπου το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου Πουλικίδης Αναστάσιος  και η Γενική Γραμματέας Χαριτοπούλου Μαρία καθώς και πολλοί προπονητές  και σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα.

Η επιτυχία των Μαχητών είναι αποτέλεσμα του προσωπικού ταλέντου των αθλητών, των πειθαρχημένων προπονήσεων και των στοχευόμενων οδηγιών του δασκάλου τους sensei Αντώνη Λεωνίδα. Ο ίδιος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες αθλητές της σχολής για την επιτυχία τους, την άψογη και άρτια εμφάνιση τους, καθώς και για την υποδειγματική συμπεριφορά και αθλητική παιδεία που απέδειξαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων. Ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν τα παιδιά τους και πάντα είναι ανοικτοί και δεκτικοί σε αθλητικές προκλήσεις που θα προάγουν την αθλητική παιδεία και εξέλιξη των παιδιών τους. Επίσης ευχαριστεί τους αθλητές της σχολής μας  Παρασκευή Ειρήνη Γκρίνια, Παπαγιάννη Αγγελική, Σταθόπουλο Θεόδωρο οι οποίοι ετοίμαζαν τους αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο sait  της σχολής  www.dojomachites.gr.