• 2 Οκτωβρίου, 2017

Συμμετοχές και διάκριση για Αλμυριώτες οδηγούς σε αγώνες Dragster – Έκδοση 30/9/2017

Συμμετοχές και διάκριση για Αλμυριώτες οδηγούς σε αγώνες Dragster – Έκδοση 30/9/2017

 

Δηλώσεις Γ. Καρακώστα και Τ. Μαρμαγκιώλη για τη συμμετοχή τους

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, έχει εντάξει ανάμεσα στις κατηγορίες αγώνων που διοργανώνει και τους αγώνες Dragster. Πρόκειται για μια κατηγορία στην οποία οι οδηγοί προσπαθούν να επιτύχουν τον μικρότερο δυνατό χρόνο από την εκκίνησή τους σε ευθεία 400 μέτρων.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν αγώνες Drag Battle, στο Drag Park που βρίσκεται στην Κωπαΐδα της Θήβας. Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχαν και δύο Αλμυριώτες, εκ των οποίων ο ένας κατάφερε και να διακριθεί κατακτώντας την τέταρτη θέση.

Ο Γιάννης Καρακώστας  και ο Τάσος Μαρμαγκιώλης δήλωσαν στον «Λαό του Αλμυρού» σχετικά με τη συμμετοχή τους στους αγώνες:

Γιάννης Καρακώστας: «Ασχολούμαι με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από μικρή ηλικία. Είναι το χόμπι μου να προσπαθώ να βελτιώνω το αυτοκίνητό μου και να συμμετέχω σε αγώνες. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο συμμετείχαμε μαζί με τον Τάσο, στους αγώνες Dragster που πραγματοποιήθηκαν στη Θήβα. Ήταν η τέταρτη φορά που συμμετείχα σε αγώνες και κατάφερα να φτάσω μέχρι την τέταρτη θέση. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε ευθεία 400 μέτρων και στόχος των συμμετεχόντων ήταν ο μικρότερος δυνατός χρόνος κατά την εκκίνηση. Έχω βραβευτεί ξανά σε αγώνες, χαμηλότερου επιπέδου και με διαφορετικό αυτοκίνητο.

Στόχος μου είναι να συμμετάσχω σε περισσότερους αγώνες μελλοντικά και να συνεχίσω βελτιώνω το αυτοκίνητό μου. Δεν σταματάω να ελπίζω σε καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους χορηγούς μου, καθώς αρκετοί Αλμυριώτες επιχειρηματίες συνέβαλλαν στην τελική διαμόρφωση του οχήματός μου».

Τάσος Μαρμαγκιώλης: «Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Θήβα, ήταν η τρίτη μου συμμετοχή σε αγώνες κατηγορίας Dragster. Όπως και ο Γιάννης ασχολούμαι με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό εδώ και χρόνια. Στην πρώτη μου συμμετοχή σε αγώνες του ΟΜΑΕ, κατάφερα να διακριθώ, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο. Φέτος στους αγώνες ευθείας 400 μέτρων πέτυχα χρόνο 12:02.

Στόχος μου για τους επόμενους αγώνες, είναι να βελτιώσω το αυτοκίνητό μου και να καταφέρω να σπάσω το ατομικό μου ρεκόρ. Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μου καθώς και φίλους που μας βοήθησαν οικονομικά, ώστε να μπορέσω διαμορφώσω το αυτοκίνητο για τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη κατηγορία. Θέλω να τονίσω, πως με τον Γιάννη, θα διαγωνιστούμε και στους αγώνες Dragster που έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Νοεμβρίου στις Σέρρες».

 

Χριστίνα Τοσούδη

 


Σχετικά Άρθρα

Πώς ψήφισαν το 2019 σε Αλμυρό, Δήμο Ρήγα Φεραίου και Νέα Αγχίαλο

Πώς ψήφισαν το 2019 σε Αλμυρό, Δήμο Ρήγα Φεραίου και Νέα Αγχίαλο

Η εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, που επισήμως ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα ο Πρωθυπουργός, θα διεξαχθεί…
Έργο οδικής ασφάλειας ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου

Έργο οδικής ασφάλειας ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου

Νέο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφαλείας ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο δίκτυο αρμοδιότητάς…