• 15 Ιουνίου, 2017

Θέαμα, άρτος και ξέφρενο πάρτι στο Jet Raid Akropolis 2017

Θέαμα, άρτος και ξέφρενο πάρτι στο Jet Raid Akropolis 2017

Μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες, τα σκάφη και φυσικά τους διοργανωτές είναι το Akropolis Jet Raid. Μια περιπέτεια που εναλάσσει πίστες αγώνων κοντά στις ακτές, αλλά και στην ανοικτή θάλασσα. Ο εξαιρετικός πρεσβευτής της γνωριμίας της παραλιακής Μαγνησίας και της Κεντρικής Ελλάδας, το Jet Raid Akropolis, κερδίζει funs κάθε χρόνο.

Αθλητές από Πορτογαλία, Βέλγιο, Γαλλία και Κορσική, Ουρουγουάη, Βραζιλία, Ρωσία, Ισπανία, Αργεντινή, Ιταλία και Ελλάδα, συμμετέχουν με πολλές ανατροπές, μικροατυχήματα, εκπληκτικούς χρόνους, προσφέροντας θέαμα κατά το πέρασμά τους από την Αμαλιάπολη, την Τετάρτη και Πέμπτη, 14-15 Ιουνίου.

Για την Αμαλιάπολη, οι καλές εντυπώσεις της πρώτης χρονιάς, έφεραν και για το 2017, στην θαλάσσια πίστα της, τους αθλητές του Jet Raid. Ο Πρόεδρος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Αμαλιάπολης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Αργύρης Ρούσσας, έδωσαν εξετάσεις και… πέρασαν, καθώς ψηφίστηκε η Αμαλιάπολη, από τα μέλη, ως προορισμός για το Jet Raid Akropolis.

Αυτοί οι αγώνες τα είχαν όλα… Αγωνιστικό μέρος αντοχής, αλλά και ταχύτητας, βραβεύσεις, παραδοσιακά συγκροτήματα, ξέφρενο πάρτι και άριστη φιλοξενία (δεξίωσε ο Δήμος για το δείπνο τους διοργανωτές και αθλητές) από Μιτζελιώτες και Αλμυριώτες. Το περιφερειακό Τμήμα Αλμυρού του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, μέσα από παραδοσιακούς χορούς, βοήθησε στην γνωριμία των ξένων αθλητών με την παράδοση και κουλτούρα μας. Οι φιλοξενούμενοι συμμετείχαν και καταχειροκρότησαν τους χορευτές.

 

Θα ακολουθήσουν επιμέρους ρεπορτάζ και βίντεο, τα οποία μπορείτε να δείτε αν μείνετε συντονισμένοι στο e-almyros.gr. μερικά από τα βίντεο θα είναι σε 360 μοίρες, από τα οποία μπορείτε να δείτε ότι γίνεται μπροστά “και πίσω από την κάμερα”.

 

λογοτυπα 3

 

 

 

[srizonfbalbum id=4]

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω link https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?tab=album&album_id=1707385635941482


Σχετικά Άρθρα

Επιστολή αναγνώστη για την παιδική χαρά στην Αμαλιάπολη

Επιστολή αναγνώστη για την παιδική χαρά στην Αμαλιάπολη

Η παιδική χαρά στην Αμαλιάπολη καταστράφηκε ολοσχερώς κατά την επέλαση του Daniel τον Σεπτέμβριο του 2023.…
Πανήγυρης Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αμαλιαπόλεως

Πανήγυρης Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αμαλιαπόλεως

Σας προσκαλούμε όλους στην πανήγυρή μας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αμαλιαπόλεως. Το πρόγραμμα της πανήγυρης έχει ως…
Πυρετός εργασιών στην Αμαλιάπολη για αποκαταστάσεις ζημιών σε υποδομές

Πυρετός εργασιών στην Αμαλιάπολη για αποκαταστάσεις ζημιών σε υποδομές

Στην Αμαλιάπολη, το τελευταίο τρίμηνο έγιναν και συνεχίζονται εργασίες αποκατάστασης των υποδομών που είχαν υποστεί σημαντικές…