• 17 Μαΐου, 2015

Γ.Σ.Α.: Νέα ήττα 0-2 από τον Αμπελωνιακό

Γ.Σ.Α.: Νέα ήττα 0-2 από τον Αμπελωνιακό

Ένας κακός Γ.Σ.Α. -κυρίως του πρώτου ημιχρόνου- υπέκυψε στην ανωτερότητα του Αμπελωνιακού με 0-2, το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο του Αλμυρού και -με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια- εξανέμισε τις λίγες ελπίδες που είχε για διάκριση στα play offs, που θα τον οδηγούσαν στη Γ’ Εθνική.

Οι πρωταθλητές Μαγνησίας έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο, σε όλη τη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου και ειδικότερα μετά το πρώτο 20λεπτο, ενώ η άμυνά τους -από εκείνο το σημείο και μετά- παραδόθηκε σχεδόν στις ορέξεις των επιθετικών του Αμπελώνα, που έχασαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δυο δοκάρια (στο 20’ και στο 41’) και σημείωσαν και τα δυο τέρματα, τα οποία έκριναν τον αγώνα. Στο 23ο λεπτό ο Τρικάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, 2-3 μέτρα κάτω από τη μεσαία γραμμή, που αιφνιδίασε και ξεγέλασε τον Πλακαρό, σημειώνοντας το 0-1.

Στο 35’ η συχνή αδράνεια των αμυντικών του ΓΣΑ στα στημένα έδωσε νέους …καρπούς στον Αμπελώνα, που έγραψε το 0-2, με κεφαλιά του Γρηγορίου, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 37’ ο Αραπίτσας γύρισε την μπάλα ιδανικά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Μαλισσόβας δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα. Δέκα λεπτά πριν, πάλι ο Αραπίτσας, έμπαινε μόνος του μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά διακόπηκε από ανύπαρκτο οφσάιντ, που μόνο ο Τρικαλινός διαιτητής «είδε».

Ο ΓΣΑ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λευτέρης Καλογήρου έκανε τις τρεις αλλαγές που δικαιούταν και προσπάθησε να απαντήσει στην υπεροχή και το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Πλην όμως η υπεροχή των Αλμυριωτών ήταν φλύαρη, αλλά και τα σφυρίγματα του Τρικαλινού διαιτητή συχνά αλλοπρόσαλλα, χωρίς ωστόσο να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Στο 56’ οι κυανόλευκοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όταν σε απευθείας φάουλ του Αναστασίου (μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής), η μπάλα έγλυψε το δεξί δοκάρι του ανήμπορου Ντικούδη και βγήκε άουτ.

Στις κερκίδες του Σταδίου πολλοί ήταν πάλι οι Αλμυριώτες φίλαθλοι, αλλά και αρκετοί που ταξίδεψαν από τον Αμπελώνα, για να στηρίξουν τη δική τους ομάδα. Διαιτητής ήταν ο Ευάγγελος Γρατσάνης από τα Τρίκαλα και βοηθοί οι Κουρέντας Ευθύμης και Νταλούκας Θεόδωρος, από την ίδια Ένωση, με πολλά αμφισβητούμενα σφυρίγματα και υποδείξεις υπέρ των φιλοξενουμένων.

 

 

Κίτρινες κάρτες: Στο 30’ Κρανάς (για φάουλ στον Περήφανο), Γρηγορίου (39’ για φάουλ στον Ακριβούση), 55’ Περήφανος (για φάουλ στον Αραπίτσα), Ρόκα, όταν γινόταν αλλαγή στο 88’. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Πύδνα Κίτρους κέρδισε στην έδρα της και τον Ατρόμητο Παλαμά με 1-0 και απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση. Γ.Σ.Α. (προπ. Λευτέρης Καλογήρου): Πλακαρός, Ακριβούσης, Τσιάτσιος (46’ Τσόγκας), Γρούνας (68’ Ράπτης), Κυριάκος, Πλαβός, Κρανάς (60’ Βούλγαρης Ν.), Μαλισσόβας, Βούλγαρης Π., Αναστασίου, Αραπίτσας. Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα (88’ Μπούτας), Περήφανος, Γκόλτσος, Πρικάκης, Τσετιροκλής (89’ Νασιούλης), Μπίκος, Ζήκος, Γρηγορίου, Κακαβίτσης (84’ Χατζούλης), Παλάσκας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μετά την ολοκλήρωση και της 3ης αγωνιστικής η βαθμολογία του 6ου ομίλου διαμορφώνεται ως εξής: βαθμοί τερμ. Πύδνα Κίτρους 9 5-2 Ατρόμητος 4 2-1 Αμπελωνιακός 4 3-2 Γ.Σ Αλμυρού 0 1-6

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αφού σημειώσουμε ότι οι αγώνες γίνονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή, το πρόγραμμα του 6ου ομίλου, για τα play offs ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, αναλυτικά είναι: 1η αγωνιστική 10/5 Ατρόμητος Παλαμά – ΓΣΑ 2-0 Πύδνα Κίτρους – Αμπελωνιακός 2-1 2η αγωνιστική 13/5 ΓΣΑ – Πύδνα Κίτρους 1-2 Αμπελωνιακός – Ατρόμητος 0-0 3η αγωνιστική 17/5 Πύδνα Κίτρους – Ατρόμητος 1-0 ΓΣΑ – Αμπελωνιακός 0-2 4η αγωνιστική 20/5 ΓΣΑ – Ατρόμητος Αμπελωνιακός – Πύδνα 5η αγωνιστική 24/5 Πύδνα Κίτρους – ΓΣΑ Ατρόμητος – Αμπελωνιακός 6η αγωνιστική 27/5 Ατρόμητος – Πύδνα Αμπελωνιακός – ΓΣΑ


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…